GLEDET SEG: Artisten Christian Ingebrigtsen, for anledningen «caught in the middle» mellom tre flotte damer, gledet seg til å se Rami Malek som Bond-skurk.

Koste seg med 007 i Kolben

Onsdag kveld ble det arrangert en ultraeksklusiv før-premiere på den nye James Bond-filmen «No time to die» i Kolben. Sjekk hvem som var så heldige å få se filmen før resten av Norge.

Publisert Sist oppdatert

Privatmegleren Kvadrat Kolbotn fyller ti år i disse dager og én av måtene de markerer jubileet på er ved å invitere store og små til kinoforestillinger de neste dagene.

BLE OVERRASKET: Reklev, Stig Reklev, sier den nye filmen definitivt er inne på hans topp 3-liste over Bond-filmer gjennom tidene.

Og for en åpning det ble på kino-festen. Rundt 80 personer fikk nemlig oppleve en eksklusiv før-visning av den nye James Bond-filmen «No time to die».

Ekstra stas var det med vissheten om at den gigantiske verdenspremieren - som alltid finner sted i Bonds «hjemby» London - var så sent som tirsdag.

– Dette var stas

Daglig leder hos Privatmegleren Kvadrat Kolbotn, Reklev, Stig Reklev, var superfornøyd både med arrangementet og filmen i seg selv.

– Dette var stas. Jeg vet ikke hvor mange kinoer som hadde førpremiere i går, men vi fikk det nå til i alle fall, etter å fått god hjelp av Kolbotn kino som ordnet det gjennom filmselskapet. Og det er vi veldig glad for, spesielt siden det var to dager før filmen har premiere i Norge, smiler han.

Reklev er selverklært James Bond fan, og sier den nye filmen innfridde forventningen og vel så det..

– Jeg tror jeg har sett alle filmene i hvert fall fem ganger, og må vel kalles derfor kunne kalles en skikkelig Bond-fan. For meg var det Octopussy med Roger Moore som ble min første Bond-film, jeg tror det må ha vært i 1984 jeg, sier Reklev.

På topp 3-listen

Han tar oss med på en rask analyse av Bond-katalogen.

– Jeg synes vel nesten alltid at den siste filmen er den beste, men jeg må faktisk innrømme at jeg har en soft spot for Pierce Brosnan. Og Timothy Dalton er definitivt undervurdert. Han fikk for få sjanser, mener Reklev.

Den nye Bond-filmen har stort sett fått gode kritikker, men ifølge Reklev er den definitivt en av de beste gjennom tidene.

– Denne rangerer jeg definitivt på topp tre-listen gjennom tidene. Ikke bare var det mange klassiske James Bond-elementer som biljakt og skytescener, men her fikk man seg definitivt noen store overraskelser underveis. Jeg skal ikke røpe noe som helst her, men det er i hvert fall ikke tvil om at denne filmen følger utviklingen i resten av samfunnet, ler Reklev.

Her er noen av de rundt 80 som fikk plass på før-premieren i Kolben. Saken fortsetter under bildekarusellen.

Du kan få gratisbillett

NB: De 80 heldige som fikk billett til før-premieren onsdag er langt fra de eneste som får muligheten til å oppleve gode kinoøyeblikk de neste dagene.

På søndag har nemlig Privatmegleren booket kinoen i Kolben hele dagen og har satt opp to forestillinger med James Bond, to forestillinger med den superpopulære Paw Patrol-gjengen og én forestilling med Baby Boss 2.

I skrivende stund er det fortsatt noen billetter igjen til noen av forestillingene, men vær rask og sjekk status på denne nettsiden.

BOND-BIL: Morten Edler Bay hadde for anledningen lånt ut sin smellvakre Aston Martin, som det etter sigende kun finnes 14 stykker av i Norge.
Powered by Labrador CMS