JAN BAALSRUDS PLASS

FIRE TIL SEKS UKER: Anleggsarbeidene startet for en drøy uke siden og vil pågå i fire til seks uker.

Utbedrer bygulvet i sentrum

Anleggsarbeidene med utbedring av bygulvet på deler av Jan Baalsruds plass er godt i gang.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge kommunen vil arbeidene med utbedring av bygulvet på deler av nedre torg, som startet for en drøy uke siden, vare i fire til seks uker.

HER FOREGÅR ARBEIDENE: Det aktuelle området er markert med en rød stiplet sirkel.

I anleggsperioden vil det foregå transport og arbeider i området Strandliveien og Veslebukta, og utenfor inngangen til Kolbotn torg ved Boots-apoteket og O'Learys. Se det aktuelle området i kartutsnittet.

Arbeidene vil bli utført i tidsrommet mellom klokken 07:00 og 16.00 fra mandag til fredag. Kommunen oppfordrer gående og syklende til å ta seg frem andre steder i denne perioden.

DETTE ER FORSLAGET: Det blir ingen vannelementer på Jan Baalsruds plass, ifølge forslaget.
FJERNER STORE BETONGPLATER: De store betongplatene fjernes fra deler av nedre torg.

Byromsprosjektet

Oppegård Avis har skrevet om det eksterne konsulentselskapet Multiconsult, som på oppdrag fra kommunen har foreslått flere tiltak for uteområdene i Kolbotn sentrum.

Kun deler av arbeidene på Jan Baalsruds plass har blitt prioritert. Resten av prosjektet, med utforming av Veslebukta, øvre torg og rådhusparken har blitt utsatt.

På nedre torg har det blant annet blitt foreslått å fjerne fontenen (har blitt beplantet med blomster i sommer) og vannrennen, og krydre dagens betongdekke med striper av marktegl.

Les mer om dette her: Foreslår å starte med Jan Baalsruds plass

Powered by Labrador CMS