HURRA! Skiforeningen er i gang med produksjonen av kunstsnø på Østre Greverud. Slik så det ut da vi tok turen til golfbanen onsdag ettermiddag ved 12-tiden den 2. november.

Ventetida er over!

Nå produseres det endelig snø på Østre Greverud!

Å fy fela! Nå skjer det saker og ting på Østre Greverud!

Skiforeningen er godt i gang med produksjonen av kunstsnø til årets skiløyper, og i tillegg er det meldt om natursnø i hele helgen!

Da vi tok turen til golfbanen i ettermiddag, var det allerede store hauger med snø på området, og mer er ventet i dagene som kommer!

PS! Saken fortsetter under bildet! Klikk play i videovinduet øverst i saken for å se video fra golfbanen på Østre Greverud!

Snøfall i helgen

HURRA! Skiforeningen er i gang med produksjonen av kunstsnø på Østre Greverud. Slik så det ut da vi tok turen til golfbanen onsdag ettermiddag ved 12-tiden den 2. november.

Som du har lest tidligere i dag kommer det til å bøtte ned hvitt fra himmelen også i helgen!

Snøfallet starter fredag, bekrefter vakthavende meteorolog  Cecilie Villanger ved StormGeo, som driver værstedet storm.no.

– Jada, nå kommer snøen. Det vil trolig starte på ettermiddagen eller kvelden fredag den 4. november, og så vil det fortsette å både snø og sludde gjennom både lørdagen og søndagen, sier hun.

På spørsmål om man nå kan finne frem skiene og klargjøre de, så er svaret ja fra meteoroligen.

– Det kommer nok til å dumpe nedpå en del, og siden temperaturene skal holde seg kalde til langt uti neste uke, er det nok på tide å finne frem vinterutstyret nå, sier hun. 

Temperaturene i neste uke vil svinge seg ned mot 6-7 minusgrader, men det er foreløpig ike meldt om mer snøfall etter helgen, i hvert fall ikke frem til og med onsdag den 9. november. 

Dermed er det bare å glide i vei, finne frem akebrett og varmt tøy! Nå er skisesongen rett rundt hjørnet!

Powered by Labrador CMS