KLAR FOR KIL: Johanne Fridlund gjør comeback i Kolbotn-drakta etter et proffopphold i italienske Lazio.
KLAR FOR KIL: Johanne Fridlund gjør comeback i Kolbotn-drakta etter et proffopphold i italienske Lazio.

Tre spillere klar for KIL

To nye og en gammel kjenning har signert for Kolbotn.

Publisert Sist oppdatert

I dag ble det endelig klart at Kolbotns hardtsatsende kvinnelag har forsterket spillerstallen.

Hele tre nye spillere er nå klare for klubben som rykket ned fra Toppserien til 1. divisjon i fjor høst.

Gjør comeback

Det er ingen hvem som helst som nå er klare for KIL.

Den første og kanskje den minst kjente er Christina Osnes-Ringen som kommer fra Røa. Backen spilte 22 kamper for Røa i år og er en spiller trener Tresor Egholm kjenner godt fra tiden i Lyn.

– Jeg tror hun blir en kanonsignering, for oss, sier han.

En annen tidligere Egholm-elev er meritterte Andrea Willmann. 23-åringen er opprinnelig fra Snarøya, men gikk til Lyn som 11-åring. De siste sesongene har hun spilt i Lyn, Stabæk, Arna-Bjørnar og LSK Kvinner og hun har kamper for U23-landslaget.

– Dette er en enorm signering for førstedivisjon. Hun hadde flere tilbud på høyere nivå enn det vi kan tilby, men jeg er helt sikker på at hun vil utvikle seg best hos oss. Andrea blir en kjemperessurs som garantert scorer mye mål i år hvis hun holder seg skadefri, sier Egholm.

Sist, men ikke minst er også en gammel kjenning klar for KIL. Nå kan nemlig publikum glede seg til å re-stifte bekjentskap med Johanne Fridlund.

Den offensive spilleren spilte 37 kamper og scoret ni mål for Kolbotn i 2020- og 2021-sesongen, før proffeventyret i italienske Lazio lokket.

Oppholdet ble kanskje ikke helt det Fridlund så for seg og 26-åringen vendte hjem til moderklubben Grei i fjor sommer. Nå er hun klar for å ikle seg den hvite og blå KIL-drakta igjen.

– Johanne er en klar forsterkning for oss og hun er en rask og fleksibel spiller som kan spille både kant, spiss og i en 10-er rolle, sier Egholm forventningsfullt.

I tillegg til de allerede nevnte spillerne jobbes det med en ny talentfull reservekeeper som skal komplettere keeperteamet med det soleklare førstevalget Selma Panengstuen.

Powered by Labrador CMS