FYLLER VOGNA: Butikksjef Ingrid Haugnes har startet forberedelsene. Fredag kan du vinne en handlevogn full av varer i butikken hennes.
FYLLER VOGNA: Butikksjef Ingrid Haugnes har startet forberedelsene. Fredag kan du vinne en handlevogn full av varer i butikken hennes.

Fredag blir det feiring på Tårnåsen

Fredag er det fem år siden Kiwi åpnet på Tårnåsen. Det skal feires!

Publisert

Hun har jobbet i butikkjeden i seks år. Siden februar 2017 har Ingrid Haugnes (24) vært en av landets yngste butikksjefer.

– I starten var det noen måneder som skilte meg fra å være den yngste butikksjefen. Jeg stortrives i jobben min, og har vi så godt arbeidsmiljø her på Tårnåsen, sier 24-åringen fra Kolbotn.

Jubilerer

Denne uken forbereder Ingrid og de andre på Kiwi Tårnåsen storstilt feiring. Fredag denne uken er det nemlig fem år siden Kiwi-butikken åpnet i nærsenteret.

– Vi må selvsagt markere dette behørig på fredag. Mesteparten av programmet starter fra klokka to. Da blir det ansiktsmaling, utdeling av kake, kaffe, frukt og andre små overraskelser, sier Haugnes.

Hovedpremien fredag startet butikksjefen å forberede da Oppegård Avis var innom lokalene.

– Vi skal kjøre en tipp og vinn-konkurranse, hvor premien blir en handlevogn full av varer.

– Eventyr

Ingrid Haugnes forteller at det også vil være ekstra mange smaksprøver i butikken gjennom kommende fredag denne uken.

Butikksjefen sier lokalbutikken på Tårnåsen har hatt en eventyrlig utvikling siden starten for fem år siden.

– Det har vært et lite eventyr å være med på denne butikken de siste årene. Jeg føler kundene er veldig opptatt av nærbutikken. Vi får mange tilbakemeldinger, og dette er beskjeder vi lytter til, sier Haugnes, som mener det er flott med både ris og ros fra kundene.

Over 55 millioner

– Det er feedback som skjerper oss og gjør oss bedre.

I år ligger Kiwi Tårnåsen an til å passere en omsetning på svimlende 55 millioner kroner.

– Det er eventyrlig bra og vi fortsetter den gode veksten vår i år også. Vi setter stor pris på alle kundene våre som har hjulpet oss på veien hit, sier Haugnes, som er sjefen for en butikk med 12 ansatte.

Powered by Labrador CMS