KONSERTKLARE: Kolbotnkoret er klar for julekonsert søndag 8. desember.

Kolbotnkoret synger julen inn på søndag

Søndag 8. desember er det klart for en kjær tradisjon i Kolbotn kirke.

Publisert

Siden 1932 har Kolbotnkoret sunget julen inn i Kolbotn kirke. I år er selvsagt intet unntak. Solist i år er Lidia Strand.  

Solist i år er Lidia Strand. Hun har sin utdanning fra Barratt Due musikkinstitutt og Institutt for Musikkvitenskap ved Universitet i Oslo. Hun er kunsterisk leder og dirigent i fire kor i Oslo-området og underviser også i sang og i musikkteori. Lidia er en lyrisk-dramatisk sopran og er mest kjent for sine tolkninger av russiske og italienske vokale verk. Som sanger har hun blant annet vært engasjert i en rekke opera forestillinger ved Det Norske Opera og Ballet via programmet «Lidal-North» («La Traviata» og «Maskeballet» av G. Verdi og «Cendrillon» av J. Massenet).

Overraskelse

Kolbotnkoret har i høst øvd inn julesanger og programmet byr på mange kjære gamle norske sanger, blandet med noen kjente utenlandske. Tradisjoner er viktige, og for mange blir det ikke jul uten en lokal julekonsert med Kolbotnkoret.

I en melding til Oppegård Avis skriver koret at også en kormedlemmene vil by på et overraskende solonummer. Det er også lagt inn litt allsang, slik at alle kan være med for å komme i riktig julestemning.

 Kolbotnkoret, med sin solist, vil gjøre alt for å gi deg en varm og stemningsfull førjulskveld. De håper du vil unne deg en pustepause i juleinnspurten  og finne veien til Kolbotn kirke 8.12. kl 18:00. 

Powered by Labrador CMS