VISER FREM ALT: Ingeborg Dahl-Hilstad gleder seg til vise frem alt som Kolbotn IL har å by på. – Det er så mye mer enn fotball og håndball, som alle kjenner til, sier hun.

– Det blir en «moro»-dag

Lørdag 9. juni er det klart for KIL-dagen. Da kan alle som vil prøve seg på de ulike idrettene som Kolbotn idrettslag har å tilby.

– Vi er et veldig stort idrettslag med nesten 4000 aktive, fordelt på tolv grupper. På KIL-dagen får vi lov til å bli litt kjent på kryss og tvers. Det gjelder alle som allerede er engasjert, men også alle som vil se hva en av våre idretter går ut på, sier Ingeborg Dahl-Hilstad i arrangementskomitéen.

Aktiviteter og is

Lørdag 9. juni mellom 14.00 og 17.00 kan alle som vil, ta turen til Sofiemyr. Det blir visning av idrettene på matchbanen, grusbanen, sandvolleyballbanen og på brytehuset.

Les også: Lover gull og grønne greener

– Det som skjer er at alle gruppene stiller med en aktivitet og gir et klippekort til barna som deltar. Når de har fått klipp på alle aktivitetene, får de en is, sier Dahl-Hilstad.

Hun legger til at det selvsagt er Kulinaris som byr på is på KIL-dagen.

Saken fortsetter under bildet.

GOD STEMNING: I fjor ble det ikke arrangert KIL-dag, men i 2016 var stemningen på topp.

 

«Mesternes Mester»

Dagen starter med en «Mesternes Mester» for utøverne født i 2004. Her skal deltakerne fra de forskjellige gruppene få bryne seg på ulike oppgaver, og arrangørene oppfordrer alle til å komme og heie på sin gruppe.

Les også: Se The Red Army danse inn sølvet

– Da får vi se hvilken idrettsgren som takler allsidigheten best. Men det er bare for moro, smiler Dahl-Hilstad.

Stolte

Arrangørene gleder seg til å vise frem bredden i idrettslaget, og håper mange tar turen innom for å se, og prøve, noen av de mange idrettene.

– Vi er innmari stolte. Tenk hvor mange aktive det er på forskjellige lag, og hvor mange frivillige det er som får det til å skje i haller og på baner, i sol og regn, hver uke. Vi er veldig stolte av idrettslaget, og vil vise det frem, avslutter Dahl-Hilstad.

Powered by Labrador CMS