SUPERGOD: Solveig Gulbrandsen var tilbake på banen - for én kamp, ifølge henne selv.

Avaldsnes ble for sterke

Tap i første hjemmekamp for toppseriedamene.

Publisert

Kolbotn-Avaldsnes 1-5: Det ble en målrik kamp på Sofiemyr Stadion sist lørdag mellom Kolbotn og Avaldsnes. Dessverre kom målene i feil retning.

Det var duket for storkamp mellom Kolbotn og Avaldsnes, med direktesending på NRK 1. Et skadepreget Kolbotn var klare til å møte en av Toppseriens gullfavoritter, Avaldsnes.

Ryktene var sanne

Før kamp gikk det rykter om av Solveig Gulbrandsen, som la opp i fjor, skulle stille opp. Bare to timer før kamp fikk vi bekreftet at hun skulle stille til start.

Vi spurte om det var comeback på gang.

– Nei, spillerne spurte om jeg kunne bidra i dag, og da hadde jeg ikke hjerte til å si nei, sa fotball-legenden til oavis,no.

Etter en vår med mye skader i laget var det et redusert Kolbotn som gikk på banen mot Avaldsnes.

PS! Saken fortsetter under bildet. Se også bildespesial fra kampen i bildekarusellen øverst i saken!

En god første omgang

12 minutter etter avspark, så vi det første målet signert Antoina Göransson, etter at hun vant en duell mot Avaldsnes´

Andreia og ett skudd som gikk rett forbi keeper Katlynn Fraine.

Kolbotn fortsatte å legge press på Avaldsnes resten av omgangen og fikk flere gode sjanser.

Etter å ha holdt 1-0-stillingen til det 59. minutt, utlignet Avaldsnes ved Elise Thorsnes.

Etter dette kom målene som perler på en snor for Avaldsnes, med 1-2 signert Cecilie Pedersen, 1-3 av Andrine Tomter, 1-4 nok en gang av Elise Thorsnes og 1-5 av Kolbotns Ina Gausdal, dessverre i feil mål.

For sterke

Avaldsnes ble altså for sterke for Kolbotn og vant kampen 1-5.

OI: Avaldsnes-keeper Katlynn Fraine ser ballen gå i mål etter et skudd av Kolbotns Antonia Göransson.

Kolbotn ligger nå på nest siste plass (11. plass) på tabellen, med 0 poeng etter to kamper. Heldigvis er det lenge igjen av sesongen.

Tilskuerne fikk i hvert fall mange mål for pengene, og fikk en high-five av spillerne etterpå.