ÅRETS 'MESTERNES MESTER' DELTAKERE: Bak (f.v.) Bjørg Eva Jensen, Steffen Iversen, Lena Boysen Hillestad, Rolf Falk-Larssen, Solveig Gulbrandsen, Espen Jansen og Kurt Asle Arvesen. Foran (f.v.): Programleder Dag Erik Pedersen, Isabel Blanco, Gro Hammerseng-Edin og Andreas Ygre Wiig.
ÅRETS "MESTERNES MESTER" DELTAKERE: Bak (f.v.) Bjørg Eva Jensen, Steffen Iversen, Lena Boysen Hillestad, Rolf Falk-Larssen, Solveig Gulbrandsen, Espen Jansen og Kurt Asle Arvesen. Foran (f.v.): Programleder Dag Erik Pedersen, Isabel Blanco, Gro Hammerseng-Edin og Andreas Ygre Wiig.

Følg med på "Sola" fra Oppegård i  sesongpremieren på "Mesternes Mester"

Fredag 5. januar skal Solveig Gulbrandsen (36) i ilden i NRK-programmet "Mesterens Mester". Første program i sesong ni sendes på NRK 1 klokken 19.55 i kveld.

Publisert

Fredag 5. januar, klokken 19.55, sendes den første episoden av den niende sesongen av det populære NRK-programmet, "Mesternes Mester".

Les også: Klar for «Mesternes Mester»

I forrige sesong var både snowboarder, Helene Olafsen, og bryter Ine Barlie, med i programmet. Olafsen kom helt til finalen, men endte med en andreplass.  Denne gangen er det fotballstjernen, Solveig Gulbrandsen, som skal i ilden. 

Innspillingen av programmet fant sted i juni i Faro i Portugal. 

Saken fortsetter under bildet.

 

KLAR FOR KAMP: Solveig Gulbrandsen (36) trodde det ville bli vanskelig. Nå gjenstår det å se hvordan hun klarer seg i varmen i Portugal. Første episode sendes i kveld.
KLAR FOR KAMP: Solveig Gulbrandsen (36) trodde det ville bli vanskelig. Nå gjenstår det å se hvordan hun klarer seg i varmen i Portugal. Første episode sendes i kveld. 

Satt på prøve

– Det blir veldig spennende å være med. Jeg gleder meg og gruer meg litt. Det blir tungt, men jeg gleder meg til selve opplevelsen, sa Gulbrandsen til Oppegård Avis i mai i fjor, rett før innspillingen startet. 

Hun fortalte da at hun gledet seg til å bli satt på prøve og at forventningene ikke var så høye. Det viktigste var at det ikke skulle bli pinlig. 

Les også: Helene Olafsen kan bli «Mesternes Mester»

– Jeg tror veldig mye kommer til å bli vanskelig. Jeg får håpe at jeg ikke driter meg helt ut. Jeg har trent veldig lite overkropp, så det er mye som taler for at jeg ikke kommer til å gjøre det så bra, sier Gulbrandsen beskjedent.

Så gjenstår det å se om det blir pinlig, og om hun "driter seg ut" etter første episode i kveld. Vi i Oppegård Avis har troen på "Sola", og håper på en like spennende sesong av det beintøffe programmet, som Helene Olafsen gav oss i fjor. 

Dette er årets deltakere: 

  • Steffen Iversen (41), fotball
  • Bjørg Eva Jensen (57), skøyter og sykling
  • Rolf Falk-Larssen (57), skøyter
  • Solveig Gulbrandsen (36), fotball
  • Espen Jansen (49), turn
  • Isabel Blanco (38), håndball
  • Lena Boysen Hillestad (48), hundekjøring
  • Kurt Asle Arvesen (42), sykling
  • Gro Hammerseng-Edin (37), håndball
  • Andreas Ygre Wiig (36), snøbrett

Vil du følge med på Solveig Gulbrandsen i "Mesternes Mester" skrur du på NRK1 klokken 19.55 fredag 5.januar.  

Powered by Labrador CMS