FRA ASKERHALLEN: KIL presterte sterkt under årets NM i rytmisk gymnastikk som gikk av stabelen over to helger i Askerhallen.

Sterke resultater i RG-NM

De lokale gymnastene fra Kolbotn har nok en gang levert sterke resultater i Norges største konkurranse i rytmisk gymnastikk.

Publisert Sist oppdatert

Norgesmesterskapet i rytmisk gymnastikk gikk av stabelen over to helger i Askerhallen. Gymnastene fra Kolbotn idrettslag (KIL) stilte i individuelle klasser og med sine to tropper (junior og senior), som kjørte sine program med ball (juniortroppen) og ring samt ball og vimpel (seniortroppen).

Gleden var stor da jentene fra KIL kom hjem med sølv til juniortroppen, en sterk fjerdeplass til Natalie Lassen-Pedersen (seniortroppen i individuelt ball), en andreplass til seniortroppen ring, og en tredjeplass til seniortroppen sammenlagt.

SØLV TIL JUNIORENE: På bildet ser du juniortroppen ved Maria Buer Sturm, Nor Juvhaugen, Celina Krogh, Erika Osmani og Nathalie Lassen-Pedersen sammen med trenerne Hanna Nemchenko Olena Türkina.
SENIORENE: Seniortroppen fikk sølv i apparat Ring og en tredjeplass sammenlagt. På bildet ser du Emilie Lindsetmo, Malin Sandahl, Karoline Stenbro-Larsen, Helena Hågensen og Carmen Krogh.
STILTE INDIVIDUELT: På bildet ser du gymnastene som stilte i individuelt under årets NM.

– Veldig sterkt

– KIL har markert seg igjen i et NM, og det er veldig sterkt. Det er på tross av treningsforhold, og med for lav hall å trene i. Ikke hvem som helst som ville ha klart å oppnå disse resultatene og under like dårlige forhold, sier Linn-Heidi Hågensen, som er en foresatt i den lokale RG-gruppen.

Hågensen gratulerer så mye til både gymnastene og trenerne.

– Det er alltid stas å se jentene på teppet, og det er motiverende for trenerne å se at program og trening gir uttelling. Vi i RG-gruppen, er utrolig stolte av våre gymnaster spesielt, men også av trenerne våre, Hanna Nemchenko og Olena Türkina, sier hun.

STOLTE: På bildet ser du trenerne Hanna Nemchenko og Olena Türkina sammen med Nathalie Lassen-Pedersen, som tok en sterk fjerdeplass i individuelt junior ball.

Gå inn på Facebook-siden til Oppegård Avis for å se videoen som viser finalekjøringen til seniortroppen Ring, som holdt til en sølvmedalje i årets NM.

Sommershow

Tirsdag 31. mai inviteres alle til et sommershow i Sofiemyrhallen. Ønsker du en rytmisk helaften og mer RG, er det bare å ta turen innom dette tradisjonelle arrangementet. Programmet starter klokken 18:00.

Har du et ønske om å starte med denne vakre idretten, kan du ta kontakt med Kolbotn Rytmisk Gymnastikk direkte via Facebook eller Instagram.

Powered by Labrador CMS