BLE HEDRET: Marte Barking (42) fra HC-gruppen til Kolbotn Idrettslag spiller håndball en gang i uke og setter stor pris på de sosiale arrangementene.

25 år med Vivil-lekene

Marte Barking (42) fra HC-gruppen til Kolbotn Idrettslag ble hedret for sin 25-årsdeltakelse i Vivil-lekene.

– Det var gøy! Vivil-lekene er et flott møtested. Vi treffer venner og har det gøy, sier 42-åringen fra Kolbotn, som har spilt håndball med den lokale HC-gruppen i 20 år.

Vivil-leker er landets største fleridrettsstevne for utviklingshemmede som arrangeres på Nadderud stadion i Bærum kommune hvert år.

Les også: Se bilder fra Kolbotn håndball sin sommeravslutning

Deltakerne konkurrerer i svømming, fotball, håndball, boccia og friidrett, og deles inn i klasser etter kjønn, alder og egenferdigheter.

Kom på 2. og 3. plass

Årets Vivil-leker fant sted fredag 1. juni til søndag 3. juni. HC-gruppen til Kolbotn Idrettslag er ganske sterke i håndball og har derfor konsentrert seg om håndball de siste årene, ifølge Dag Lampe-Olsen, sekretæren til HC-gruppen.

Les også: Spenstig idrettsuke

– Vi stilte i år med tre håndballag, med 25 deltakere i alderen fra 18 til 40 år. Dessverre gikk vi ikke helt til tops. Det var et lag fra Askøy som vant konkurransenmen, men vi fikk en hederlig andre og tredje plass, sier han.

Powered by Labrador CMS