AVLYSER: Kolben kulturhus avlyser alle arrangementer frem til 31. mars.

Avlyser alle arrangement i kulturhuset

Skal foreløpig vare frem til 31. mars

Publisert

Kulturhusleder Lone Schrøder informerer om at Nordre Follo kommune har besluttet å avlyse alle arrangement i Kolben kulturhus. 

– Dette gjelder all aktivitet i kulturhuset, som konserter, kinoforestillinger, øvelser, møter og annet.

– Angående flytting av arrangement og eventuelle billettrefusjoner, kommer vi tilbake til dette når mer informasjon fra kommunen foreligger, sier Schrøder. 

I dag skulle blant annet Benny Borg komme til Kolben med sin Erik Bye-forestilling. På kulturhusets nettsider kan vi lese at denne er flyttet til 26. august.

Søndag skulle det være Ung Kultur Møtes (UKM) i kulturhuset. Dette arrangementet er avlyst. 

I MØTE: Torsdag formiddag satt de ansatte ved kulturhuset i møte for å planlegge hvordan de skal håndtere utfordringene som følger av koronaviruset.

Biblioteket holder foreløpig åpent, men skriver på sine hjemmesider at alle arrangementer og organiserte aktiviteter i bibliotekene i Nordre Follo avlyses fram til påske.

– Når det gjelder seniorsenteret, samfunnshuset, kulturskolen, biblioteket, frivilligsentral, cafe & restaurant, se deres respektive nettsider, skriver Lone Schrøder i informasjonen til Oppegård Avis. 

Nordre Follo kommune har kalt inn til pressekonferanse torsdag 12. mars kl 15. Den vil bli sendt direkte på våre Facebook-sider. 

Powered by Labrador CMS