JUNE & JOHNNY: 16. mai blir en festaften for alle som er glad i Johnny Cash eller June Carter.

Johnny og June til Kolben

16. mai er det duket for et heidundrende musikalsk show når Kolbotn blir Nashville for en kveld.

Publisert

16. mai kommer nemlig The Johnny Cash & June Carter Show til Kolben Kulturhus.

Det er dessverre bortimot helt umulig å få de ekte Johnny & June til Kolbotn, men nå har du snart muligheten til å oppleve den nest beste løsningen.

Bandet The Boys named Sue er kjent som Norges mest hardtarbeidende Johnny Cash-band, og «dagen før dagen» tilbringes altså i Kolben.

Bandet markerte i fjor hele 10 år med Johnny & June, og markeringen fortsetter med fulle hus i 2023. Målet er selvsagt å spre musikalsk glede med musikken til Johnny Cash & June Carter.

Ring of fire-garanti

I år har de tatt med seg publikumsfavoritten The Johnny Cash & June Carter Show, og presenterer et finslipt og country-krydret show, bygget rundt låter som Ring of Fire, Jackson, It ain´t me, Folsom Prison og Times a waistin.

LOVER FESTAFTEN: Bandet The Boy Named Sue spiller opp til dans og allsang i Kolben 16. mai.

Som alltid med The Boys named Sue står dynamikken mellom Cash og hans kone June Carter sentralt. Marianne Jagland er regnet som Norges beste June Carter, og The Boys named Sue, anført av Vegard «Johnny» Børsum, har gang på gang bevist at de er Norges mest underholdende Johnny Cash-band, med en unik evne til å skape allsang og liv.

Vil du ha litt mer allsang og liv i livet ditt, uten å ta turen til Nashville, så møt opp for en helaften i countryrockens tegn 16. mai. Billetter kan kjøpes her.

JOHNNY CASH: Vegard Børsum er en mester til å traktere rollen som Johnny Cash og gleder seg til konsert i Kolben.
Powered by Labrador CMS