SAL 4: Det blir humorshow og festivalstemning på hele Kolbotn når Kolbotn Humorfest åpner dørene i morgen.

Stjernespekket program når Kolbotn Humorfest åpner i morgen

Mange billetter er allerede solgt. Noen er fortsatt ledig. Kulturhusledelsen ser ikke bort i fra at det blir slåsskamp i døra om de siste billettene.

Publisert Sist oppdatert

Kolbotn Humorfest starter fredag kveld. Da pakker noen av landets største komikere stresslessen og kaster seg på første og beste tog til Kolbotn. Der tar de over hele Kolben. Terje Sporsem er klar.

– Dette blir veldig bra, i morgen ser Kolben ganske annerledes ut. Da blir dette et eneste stort festivalområde, sier Sporsem dagen før dagen. 

– Vi tar gjerne en slåsskamp om de siste billettene

Terje Sporsem, Markus Neby, Steinar Sagen, Are Kalvø, Cècile Moroni, Snorre Monsson, André Jerman, Christer Torjussen, Maria Stavang, Magan Gallery, Dag Sørås, Galvan Mehidi og Espen Abrahamsen er bare noen av navnene som besøker Kolben i helgen. 

AKKURATT HER: Akkurat her, i Sal 4 i Kolben, kommer Hans Morten Hansen til å sitte i morgen kveld!

Hele seks ulike show finner sted i alt fra sal 1 til 4, Galleriet og på Jan Baalsruds plass. Noen ting er utsolgt. Andre ting ikke. 

– Vi håper mange som kommer steller seg i kø for å kjøpe billett til de siste showene våre, sier Sporsem.

– Ja, vi tar gjerne en slåsskamp i døra om de siste billettene til showet, forteller kulturhusleder for Kolben kulturhus, Lone Schrøder med godt humør.

FOR Å POENGTERE: Der kommer altså Hans Morten Hansen til å sitte under deler av Kolbotn Humorfest 2024.

Oslo har Øyafestivalen, vi har Kolbotn Humorfest

Bak spakene til Kolbotn Humorfest står blant annet Terje Sporsem og Hans Morten Hansen, men da Oppegård Avis kommer og sjekker at ting er i orden på Kolben torsdag er det kun Sporsem og Kolbens egne ansatte som stiller. 

De har alle som mål å gjøre Kolbotn Humorfest til et årlig arrangment. 

– Målet er helt klart at dette skal bli en årlig greie på Kolbotn. Det verste som skjer er at folk reiser halvveis og roper hvor udugelig dette er og går, sier Sporsem. 

– Men det er utenkelig scenario! Vi gleder oss allerede til neste år!, legger Schrøder entusiastisk til. 

LYS: Det bæres, løftes og flyttes på lys i Kolben før den store dagen.

Stolt av startfeltet

Det er mange store navn på lista og Sporsem og co er veldig stolt av at lista over store navn står seg.

– Det er mange i denne bransjen som har hektiske dager med TV-produksjoner fjernt og nært og det skjer hele tiden ting, så vi er veldig glad for at det er få endringer med tanke på komikere som kommer til helgen, sier Schrøder. 

Noen endringer i siste liten er det riktignok. Selvom det kun er de aller skarpeste Oavis-leserne som tar denne referansen tar vi den allikavel:

Tometermannen, Eirik Holmlund som sitter i kommunestyret møter nok sin overmann i Kolben i til helgen. Lars Berrum melder nemlig sin ankomst og det i siste liten!

– Dessverre måtte Jonis Josef melde avbud, men da er vi så heldige å få inn Lars Berrum istedenfor, sier Sporsem til Oppegård Avis. 

PROGRAMMERES: Terje Sporsem programmerer lys før den store dagen. (Oppegård Avis kan bekrefte at det var voksne til stede og ingen ble utsatt for skader eller andre ubehageligheter under stuntet. Lyset skal etter hva vi erfarer være i trygge hender etter Sporsem forlot lokalet torsdag).
Powered by Labrador CMS