HUDPLEIE: Her ligger Kolbotn Hudpleie, som nå er kjøpt opp av Petter Stordalen.

Stordalen kjøper Kolbotn-klinikk

Det Petter Stordalen-eide selskapet Strawberry Equities går inn på eiersiden i hudpleiekjeden Scandinavian Beauty.

Publisert Sist oppdatert

Dermed går blant andre Kolbotn Hudpleie ved Rema 1000 i Skiveien en spennende fremtid i møte.

– Vår rolle som investor er å tilføre kapital for videre vekst og utvikling i selskaper vi har tro på. Scandinavian Beauty er et selskap som de siste årene har vist imponerende vekst og en offensiv profil. Gründerne har solid faglig kompetanse og bred bransjeerfaring, og sammen med de ansatte ligger de an til å skape fantastiske muligheter for framtiden, sier Petter A. Stordalen.

EIER-TRIO: Duoen Fredrik Solstad og Geir Håvard Kvalheim startet hudpleie-kjeden. Nå har de fått med seg Petter Stordalen på laget.

Fornøyde

Nyheten mottas med glede hos de lokale hudpleierne i Skiveien.

– Vi var allerede fornøyde med arbeidsplassen, men Stordalen og Strawberry gir oss fantastiske muligheter innen hudpleiebransjen. Vi ser derfor framover mot nye utfordringer sammen med Scandinavian Beauty og Stordalen. Sammen kommer vi til å lage verdens beste arbeidsplass, sier Anett Andersen hos Kolbotn Hudpleie.

FORNØYDE: Karina Moen (t.v.) og Anett Andersen er fornøyde med å ha Petter Stordalen i ryggen.

Rask vekst

Siden oppstarten i 2019 har norskeide Scandinavian Beauty bygget seg opp til å bli en av Norges ledende hudpleiekjeder. Selskapet har nådd en samlet omsetning på mer enn 100 millioner kroner, fordelt på ti klinikker fra Trondheim til Kristiansand.

Scandinavian Beauty:

  • Ble stiftet i 2019 og har ti klinikker i Norge fra Trondheim til Kristiansand, deriblant på Kolbotn.
  • Selskapet har rundt 100 ansatte og en samlet omsetning på mer enn 100 millioner i 2022.
  • Har hovedkontor i Oslo og har ambisjoner om å ekspandere til andre nordiske land fra 2023/24.

Fredrik Solstad, CEO i Scandinavian Beauty, er klar på at selskapet sikter stort.

– Nå skal vi utnytte synergier og styrke fagmiljøene. Vi har store ambisjoner og planlegger å etablere en rekke egne klinikker, i tillegg til å kjøpe nye, både i Norge og Norden. Med Strawberry Equities inn på eiersiden vil vi kunne realisere målene våre raskere, sier Solstad.

Erfarne gründere

Scandinavian Beauty ble startet av Fredrik Solstad og Geir Håvard Kvalheim. Solstad var sentral gjennom 10 år da SATS gikk fra å være en liten norsk kjede til å bli ledende i Europa i sin bransje. Kvalheim har gjennom mange år i bransjen, utviklet forskningsbaserte kvalitetsprodukter innen hudpleie, med sterkt fotfeste i USA.

Powered by Labrador CMS