I AKSJON: Tar du turen til Biblioteksgalleriet før 12. januar får du se flott kunst og kunstneren Tone Larsen i aksjon.

Utstillingen fortsetter

Rakk du ikke å se Tone Larsens utstilling i Biblioteksgalleriet før jul? Fortvil ikke. Bildene henger til 12. januar.

Publisert

De som tar turen de neste dagene, får også et hyggelig møte med kunstneren selv. For blant de 61 ferdige maleriene som vises på veggene vil Tone stå ved staffeliet og gjøre det hun liker aller best, å male!

Utstillingen er i regi av Kolbotn Maleklubb og kan altså oppleves i Biblioteksgalleriet i Kolben kulturhus frem til 12. januar.

Fornøyd: Flere malerier er solgt og venter på å flytte inn i nye hjem når utstillingen slutter 12. januar.

Tone Larsen (68) vil være til stede i galleriet hver dag. Hun har tatt med malesaker og benytter tiden til å male flere bilder.

– Koselig med besøk

STOLT LILLESØSTER: Familien har også vært på besøk i galleriet. Her beundrer Tones barnebarn Filippa maleriet av storesøster som danser.

– Ta gjerne turen innom for en titt og en prat! Mange har væt innom siden utstillingen åpnet 18. desember, flere bilder er solgt og venter på å flytte inn i nye hjem når utstillingen er over, sier den blide kunstneren.

Et besøk Tone frydet seg spesielt over var da to små jenter kom inn. Hånd i hånd gikk de rundt i hele lokalet og så på hvert enkelt bilde mens de pekte og pratet om hva de så. Det er mange barn på bildene, kanskje syntes de to små jentene disse var ekstra spennende.

Utstillinger

Flere separatutstillinger har det blitt i årenes løp, og mange fellesutstillinger. Tone er glad for, som medlem av Kolbotn Maleklubb, å få vise bildene sine i det flotte galleriet.

Galleriet finner du i 2. etasje, i biblioteket, innenfor barneavdelingen. Det er åpent i bibliotekets betjente åpningstider, frem til 12. januar.

Powered by Labrador CMS