SPORT: Det er nok av TV-er som sender idrett på O'Learys.

Nå tennes tusen TV-skjermer

I dag åpner familierestauranten og sportsbaren O'Learys på Kolbotn Torg. Vi var med på «prøvekjøring» tidligere i uken. Les hvordan det gikk.

I dag, 11. mai, åpner O'Learys dørene for første gang på Kolbotn Torg. Vi fikk være med på «tjuvstarten» onsdag 9.mai, for å teste mat og service. 

Les også: I rute foran åpningen

SULTEN TESTGJENG: Her er Oppegård Avis' utsendte, i ferd med å stressteste kjøkkenet på O'Learys to dager før offisiell åpning. ØBs Stig Persson (med ryggen til) fikk aller nådigst være med.

–  Jeg synes det var god mat. Hamburger med bacon og blåmuggost var veldig god og forretten var også bra, sier Finn Mobæk, en av Oppegård Avis' utsendte testere. 

God miks

Stemningen var upåklagelig, og med omtrent tretti tv-skjermer, synes testerne det  absolutt kvalifiserte til en god sportspub. Dette til tross, var det god plass til familiene også, med soner som passet bedre for et avslappet familiebesøk. 

– Det er en bra miks som fotballpub og familierestaurant. Det er også mulig å få mat for folk med allergier, sier Mobæk.

Les også: Nå kan du kjøpe dagspass til Hellbotn Metalfest

Tilbakemeldingene på salaten og småretter var også gode blant testerne våre. Her er det noe for alle, kan vi konkludere. 

SIKRINGSKOST: Det er ikke alt som er like sunt på den nye restauranten, men ifølge våre «anmeldere» smakte det godt!

O'Learys holder selvfølgelig åpent på 17.mai, med uteservering for de som ønsker det.  

Powered by Labrador CMS