PARKERINGSGRUFF: Innsenderen misliker parkeringssystemet til Kolbotn Torg.

Takk for meg, Kolbotn Torg!

Astrid Therese Aune fra Tårnåsen er amper på Kolbotn Torg. Her lufter hun sine tanker og får svar fra senterlederen.

Publisert Sist oppdatert

Jeg har i flere år syntes det var vanskelig og dyrt med parkering hos dere. Jeg har HC kort. Dere tilbyr 2 timer gratis, Ski Storsenter og Vinterbro tilbyr 3. De har også valgt å gå for den automatiske parkeringsbetalingen, hvor man legger inn kredittkortet sitt på nettsiden til One Park, og skyldig beløp etter 3 timer, blir automatisk trukket fra kortet ditt, uten gebyrer av noe slag. Gardermoen har også dette som betalingsløsning.

NOK ER NOK: Astrid Therese Aune fra Tårnåsen vil ikke lenger bruke Kolbotn Torg.

Men, nå har jeg druknet i regninger på kr 45,- PLUSS kr 79,- for papirfaktura. Forsto ingenting, jeg, inntil jeg i romjulen fant ut at nå betaler jeg FRA FØRSTE SEKUND ute, oppe, på HC plass. I p-huset har jeg ikke giddet sjekke, en gang, for jeg skal ikke handle for en krone mer på det senteret der, ikke når jeg lett kan kjøre til Vinterbro senter eller Ski Storsenter. Jeg er da ikke dum! >

Så beklager Mester Grønn, Normal, Nille, Mega og alle de andre jeg handler hos. Beklager Bambus, dere har så god mat, og dere har jeg kjøpt mye hos! Beklager VITA, det blir ikke mer fra meg! Og gudskjelov og takk for at Bjørn Skar ved DNB Eiendom og jeg fikk boligsalget mitt i havn rett før jul i 2021. For jeg hadde jo aldri hatt råd til å parkere der nå, og ha møter hos ham!

Om sommeren kan jeg parkere utenfor det gamle Rådhuset, enn så lenge. For der er det kommunal parkering, og gratis på HC plass dobbelt så lenge som vanlig parkeringstid! Det er da noe, inntil de sår korn der i stedet. Eller graver det opp, og gjør noe helt annet ut av det. Hva med en fiskedam? Sett ut ørret og tjen penger! Nordre Follo Kommune går med underskudd, og alle monner drar!

Men, vinterstid kan jeg ikke stå der, og det er faktisk en grunn til at jeg har HC kort. Det er for glatt og farlig, og for langt å gå når det er is og snø. Jeg er lam i beina mine, men heldigvis ikke i hodet! Ikke er jeg grisk heller. Senterledelsen får bare holde på, til slutt blir vel leietagerne lei av å ha det så trangt økonomisk, og det ser jo ut som senteret gir blaffen i både kunder, leietagere og ikke minst, legekontoret mitt! For de måtte klare seg uten automatisk døråpner i over ett år, og leve med sponplater som dekket døren inntil senteret fikset begge deler etter 6 – seks – måneder.

Flere enn meg her rundt Kolbotn som nå er en smule ampre? La oss sammen rette et krav mot Kolbotn Torg! - For det er DE som har hyrt inn parkeringsselskapet og bestemmer reglene!!!

Astrid Therese Aune, Tårnåsen

Tilsvar

Siden Aune fremlegger en rekke kritiske påstander i sitt innlegg har vi gitt Kolbotn Torg mulighet til samtidig imøtegåelse på leserinnlegget. Her er svaret fra senterleder Marianne Thoresen-Larsen:

– Vi får mange positive tilbakemeldinger på parkeringsløsningen i p-huset. Før hadde vi bom ved inn- og utkjøring og dette kunne skape ekstra trafikk. I februar 2022 fikk vi en kameraløsning med to timer gratis parkering i p-huset, som gjør at trafikken flyter bedre. Kundene kan registrere betalingskortet sitt hos Apcoa, slik at de slipper fakturagebyr. Det har alltid vært betaling fra første minutt ved uteparkeringen på Kolbotn Torg, men også her er det ny kameraløsning som gjør parkeringen enklere og trafikkflyten bedre, skriver Thoresen-Larsen i en e-post til Oppegård Avis.

Endring

Oppegård Avis kan for øvrig opplyse alle lesere om at fra og med 25. januar går Ski storsenter fra tre timer gratis parkering, til to timer gratis parkering. På Alti Vinterbro vil det fortsatt være tre timer gratis parkering i senterets åpningstid.

Powered by Labrador CMS