VALGETS KVAL: Mange har allerede forhåndsstemt, men for den store majoriteten er det søndag og mandag som gjelder.

Tenk lokalt når du velger

Det er lurt å ha gamle Oppegård i bakhodet når du gjør din borgerplikt.

Publisert Sist oppdatert

NB: Dette er et debattinnlegg. Innlegget representerer skribentens meninger. 

«For folk i Oppegård - av folk i Oppegård»

I dag børster vi støvet av vårt gamle slagord, som prydet forsiden på papiravisen i en årrekke. For oss gjelder ordene i høyeste grad fortsatt, også etter kommunesammenslåingen. Vi har overhodet ingen agenda for en reversering av nye kommunegrenser, men vi ønsker defintivt fortsatt det beste for gamle Oppegård og folkene som bor her.

Av den enkle grunn tror vi det er lurt at du har dine ultralokale kandidater i bakhodet når du stemmer. Samtlige partier har flinke folk fra alle områder av den nye kommunen, men HVIS helt lokale spørsmål er viktig for deg, så er det viktig å bruke de mulighetene som finnes.

For hva hadde skjedd i fengselssaken på Trollåsen hvis ikke årvåkne naboer, ivrige lokalpolitikere og en tydelig lokalavis ikke hadde vært «på jobb»? Og hadde det allerede vært planlagt et slamanlegg ved Kolbotnvannets bredd, dersom ikke det lokale engasjementet hadde vært der?

Er det spekulativt å mene såpass? Vi mener ikke det. Oppegård Avis tror rett og slett våre abonnenter, lesere og annonsører får det bedre, desto flere lokale forkjempere de får inn i kommunestyret.

Så gi folk du har troen på et ekstra kryss, og er du ekstra raus, så fører du på en slenger eller to.

Takk til alle lokale politikere som har sørget for en utrolig givende valgkamp. Det har vært svært interessant å dekke det tett, bringe meningene deres til torgs, utfordre dere i kjipe spørsmål og følge oppturer og nedturer. En spesiell takk til alle som har sendt oss debattinnlegg. Dere har sørget for en betydelig del av vår valgkampdekning.

Til alle, både dere som skal stemme og bli stemt på: Godt valg.

Powered by Labrador CMS