SANGSTJERNE: Sarah Bøhn har fått masse ros etter deltagelsen i The Voice. Fredag knytter deg seg stor spenning til om hun går videre eller ikke i TV-konkurransen.

Sarah fra Kolbotn tilbake på TV 2 i kveld

Fredag kveld skal vår lokale sangstjerne prøve å gå videre i The Voice.

Publisert

Da hun sang Eva Cassidys "Wade in the Water" snudde tre av fire mentorer seg etter de første tonene. Sarah Bøhn fra Kolbotn gikk videre i The Voice, og valgte Ina Wroldsen som mentor.

– Jeg fikk det ikke helt med meg i starten. Jeg var min egen boble. Når jeg først er der kan alle gjøre hva de vil på utsiden, fortalte Sarah til Oppegård Avis da avansementet var et faktum.

TV-mentorene var tydelig begeistret for sangtalentet fra Kolbotn.

– Jeg synes du er veldig spennende. Jeg liker mystikken ved deg, sa Ina Wroldsen etter at Sarah var ferdig.

– Du er en ekte artist. Man kan se på deg når du står der og synger, så ser man at du er jordet, roste Espen Lind.

Duell fredag

Nå har TV-konkurransen kommet til neste steg: Duellene. Fredag kveld er det klart for seks nye dueller. Deltagerne har forberedt seg til fingerspissene og nå må mentorene ta noen av sine tøffeste valg. For mentorene Ina Wroldsen, Espen Lind, Matoma og Yosef Wolde-Mariam betyr det et følelsesmessig kaos og tøffe valg.

I DUELL: Kristian Storvold Davidsen (20) fra Melhus i Trondheim og Sarah Bøhn (26) fra Fillipinene og Kolbotn skal duellere med låta «Creep» av Radiohead.

Som vanlig kan den deltageren som ikke velges videre av sin mentor, bli stjålet av de andre.

Fredag er det klart for seks nye dueller, og det er i en av disse vi får se Sarah. Hun skal duellere mot Kristian Storvold Davidsen (20) fra Melhus i Trondheim med låta «Creep» av Radiohead, versjon: Bent Knee/ Postmodem Jukebox.

Ser du TV 2 på lineær TV, starter The Voice klokken 20:00 fredag kveld.

Powered by Labrador CMS