NÆRINGSLIVET I OPPEGÅRD

FRA FIRE TIL FEM: I løpet av den siste uken har det blitt registrert fire nye bedrifter i Oppegård. For en uke siden ble det registrert en konkurs og fem nyetableringer i Oppegård.
FRA FIRE TIL FEM: I løpet av den siste uken har det blitt registrert fire nye bedrifter i Oppegård. For en uke siden ble det registrert en konkurs og fem nyetableringer i Oppegård.

Ingen konkurser og fire nyetableringer

I løpet av de siste syv dagene har det blitt registrert 14 nyetableringer i vår kommune, men kun fire av disse har forretningsadresse i Oppegård.

Publisert Sist oppdatert

Til tross for pandemi, er det så å si ingen konkurser i Nordre Follo, men det meldes om stadig nye bedrifter som etablerer seg i vår kommune.

Nedenfor finner du en oversikt over alle nyetableringene i Nordre Follo i løpet av de siste syv dagene. Av de totalt 14 nyetableringene, er kun fire av disse i Oppegård. Disse er oppført med uthevet tekst.

1. Samrawi Daniel Haile ENK, enkeltpersonforetak, uoppgitt virksomhet. Innehaver er Samrawi Daniel Haile. Forretningsadresse er Vevelstadåsen 13 på Langhus.

2. Vigdis Aus AS, aksjeselskap, uoppgitt virksomhet. Daglig leder er Vigdis Astrheim. Forretningsadresse er Skjervenveien 4 på Oppegård.

3. Ellen Dingstad ENK, enkeltpersonforetak, uoppgitt virksomhet. Innehaver er Ellen Margrethe Dingstad. Forretningsadresse er Askimveien 153 på Kråkstad.

4. Bioecon AS, aksjeselskap, uoppgitt virksomhet. Daglig leder er Erlend Nybakk. Forretningsadresse er Sætreskogveien 30B, Oppegård.

5. Furu Oppgavefabrikk ENK, enkeltpersonforetak, uoppgitt virksomhet. Innehaver er Anne Kristin Furu. Forretningsadresse er Vestbakken 4 i Ski.

6. Heinaskogen AS, aksjeselskap, uoppgitt virksomhet. Daglig leder er Helge Lysne. Forretningsadresse er Ellingsrudveien 30B i Ski.

7. IZO Ungdomsbedrift. Organisasjonsform: annen juridisk person. Uoppgitt virksomhet. Kontaktperson er Thea Trulsen Fjeller. Forretningsadresse er Drømtorp videregående skole i Dynamitveien 25B i Ski.

8. Kristiansen Supply ENK, enkeltpersonforetak, uoppgitt virksomhet. Daglig leder er Mats Kevin Julås Kristiansen. Forretningsadresse er Haugbro terrasse 155 på Langhus.

9. Nye Brinken 5 AS, aksjeselskap, uoppgitt virksomhet. Kontaktperson Marianne Bretteville. Forretningsadresse er Roald Amundsens vei 138 på Svartskog.

10. Sommart Nimit ENK, enkeltpersonforetak, uoppgitt virksomhet. Innehaver er Sommart Nimit. Forretningsadresse er Greverudveien 15B på Oppegård.

11. Bonge-Hansen Consulting ENK, enkeltpersonforetak, uoppgitt virksomhet. Innehaver er Hanne Therese Bonge-Hansen. Forretningsadresse er Kongleveien 5A i Ski.

12. Deo Soles Ungdomsbedrift. Organisasjonsform: annen juridisk person. Uoppgitt virksomhet. Kontaktperson er Gunnlaugur Dagur Ingvarsson. Forretningsadresse er Drømtorp videregående skole i Dynamitveien 25B i Ski.

13. Kine Holm ENK, enkeltpersonforetak, uoppgitt virksomhet. Innehaver er Kine Therese Holm. Forretningsadresse er Lerkeveien 7B på Siggerud.

14. Lindegård ENK, enkeltpersonforetak, uoppgitt virksomhet. Innehaver er Stine Margit Lindegård. Forretningsadresse er Lerkeveien 6D på Siggerud,

Powered by Labrador CMS