Etter syv år som gratisavis spør vi nå leserne våre om betaling

Slik kan du støtte Oppegård Avis.

Publisert

Oppegård Avis på nett har aldri hatt flere lesere enn nå. Dessverre har vi aldri hatt lavere inntekter heller. Alt på grunn av korona. En direkte følge av koronakrisen er at vi har stoppet papiravisen midlertidig, og vært nødt til å permittere de fleste i avisen.

De siste ukene har vi diskutert ideer og løsninger for å få staben tilbake, og den ukentlige papiravisen tilbake til innbyggernes postkasser.

Vi var tidlig klare på at vi vil dyrke frivilligheten. Stoffet vårt skal være tilgjengelig uavhengig av om du betaler eller ikke.

Avisproduktet vårt, på nett og papir, er hundre prosent finansiert av annonser. Disse inntektene forsvant nærmest over natten da krisen rammet. Vi er på sparebluss og trenger hjelp for å fart i flammen igjen. 

Nå ruller vi derfor ut en annen løsning som involverer deg, kjære leser. 

Etter syv år som gratisavis spør vi nå leserne våre om betaling. Vil du bidra til at nettavisen vår er i drift og blir enda bedre oppdatert? 

Din støtte vil forhåpentlig få flere i redaksjonen raskere tilbake i jobb, og papiravisen så mange setter pris på tilbake i postkassene.  Jeg understreker at vårt spørsmål om betaling er frivillig.

Vil du støtte oss? Følg denne linken og gi din støtte. 

Vi vil fortløpende holde deg orientert om hvordan dette går.

God påske, kjære leser! Husk håndvasken. 

Powered by Labrador CMS