FORNØYD: Simen Bondevik er storfornøyd med KrFs valgresultat ved RAVS.

– Vårt beste skolevalg på over 20 år!

KrFU-leder Simen Bondevik er strålende fornøyd med KrFs oppslutning blant elevene ved Roald Amundsen Videregående skole.

Publisert

Elevene ved vår lokale, videregående skole, Roald Amundsen Videregående Skole, har tatt sitt valg i skolevalget, og det ble SV som ble valgets vinner, etterfulgt av Høyre og Arbeiderpartiet. 

KrFU ligger på tiendeplass på resultatlisten under årets valg med 2,8 prosent

– Svært godt valg

Dette får lokal-leder i ungdomspartiet, Simen Bondevik, til å juble.

 Jeg er godt fornøyd med resultatet! Selv om vi "bare" fikk ti stemmer, så er det over en dobling av fjoråret og det beste valget siden 1995 på skolen. Til å være en såpass dårlig skole tradisjonelt sett for KrF så er dette et kjempevalg, sier Bondevik fornøyd. 

Bondevik mener KrF i skoledebattsammenheng ofte blir utsatt for det han kaller feil påstander om partiets politikk, og han er fornøyd med at han og hans partifeller likevel har klart å nå gjennom til elevene, og fått en bra økning. 

Les også: Dundrende valgseier til SV

– Og med tanke på hvor stygge angrep, løgner og annet som ikke passer seg i debatt som vi (KrF) har fått slengt mot oss både her og på andre skoler så er resultatene desto mer tilfredsstillende

PS! Saken fortsetter under bildet!

Her er resultatet

Det ble altså, i all hovedsak, rødgrønn seier i skolevalget, sånn sett, med tanke på at SV ble det største partiet, med potensiell regjerings-partner Arbeiderpartiet på tredjeplass, og Høyre på andreplass. 

Her er valgresultatet ved vår lokale, videregående skole, og så blir det spennende å se om dette blir likt årets voksen-valg.

Les også: Kristian Lefdal (UH): – Fraværsgrensen har mye av skylden

Det var totalt 357 gyldige stemmer ved skolevalget ved Roald Amundsen Videregående skole i år. Her er oversikten over hvordan de stemte

  1. SV – 88 stemmer (24,6%)
  2. H – 79 stemmer (22,1%)
  3. Ap - 49 (13,7%)
  4. Frp – 28 stemmer (7,8%)
  5. Venstre – 22 stemmer (6.2%)
  6. Piratpartiet – 22 stemmer (6.2%)
  7. Liberalistene – 19 stemmer(5,3%)
  8. MDG – 13 stemmer (3,6%)
  9. Kystpartiet – 11 stemmer (3,1%)
  10. KrF – 10 stemmer (2,8%)
  11. Rødt – 6 stemmer (1,7%)
  12. Alliansen – 5 stemmer (1,4%)
  13. Senterpartiet – 3 stemmer (0,8%)
  14. Pensjonistpartiet – 2 stemmer (0,6%)
Powered by Labrador CMS