SISTE MONTERING: Erik Hagen får på plass et servantarmatur i den nye utstillingen. Han og kollega Anne Lise Johnsen er klar for fest etter oppussingen hos Larmerud.

Klare for åpningsfest etter oppussing

Butikken har vært et merkenavn siden 40-tallet. Nå har Larmerud pusset opp.

Publisert

Lørdag 16. mars skal oppussingen markeres med nyåpningsfest. Butikkleder Erik Hagen medgir at lokalene i Sofiemyrveien var slitt.

– Lite var gjort siden 2005. Samtidig hadde vår kjede Bademilljø endret profil to ganger. Nå var det på tide å gjøre noe og følge med i tiden, sier Hagen.

Lotteri og kake

I en periode var butikken stengt mens oppussingen av lokalene ble gjennomført. Nå har det blitt nye farger, nye fliser og mange nye varer.

FRISKE FARGER: Hva med en gammelrosa såpekopp? Larmerud har fornyet både butikk og vareutvalg de siste ukene.

– Vi er først og fremst en rørleggerforretning, men vi skal også ha et godt utvalg i tilbehøret til baderommet, sier butikkmedarbeider Anne Lise Johnsen.

Da Oppegård Avis var innom butikklokalene var arbeidere i gang med den siste finpussen av baderomsutstillingen. Lørdag 16. mars blir det fest.

– Alt er ikke helt på plass ennå, men det blir både lotteri, kake og noen ekstra gode tilbud den dagen, sier Erik Hagen og smiler.

Powered by Labrador CMS