KLARE TIL DYST: Her står Villa Sandvigens nye kjøkkensjef Willy-Jann Alegria-Johnsen (43) fra Hobøl, og restaurant- og markedssjef Lena Garstad (51) fra Ski. De begynte i april og juni, og er allerede blitt en del av gjengen.

Nye på "villaen"

Villa Sandvigen har fått ny kjøkkensjef og restaurant- og markedssjef.

– Dette stedet er som balsam for sjelen, smiler den nye restaurant- og markedssjefen Lena Garstad (51) der hun sitter i stolen og titter utover Gjersjøen.

Hun ble ny på Villa Sandvigen i juni, og skal være restaurantens ansikt utad. Det er Mette Nordhagen, som har driftet huset med sin datter Mia Moberg Nordhagen i flere år, veldig glad for.

Les også: Kloakkutslipp fra Kolben hemmeligholdt i ett år

– Dette blir bra! Vi har lenge ønsket oss et ansikt utad. Jeg sitter mye med regnskapet, og det blir deilig å overlate markedsføringen til Lena som er veldig utadvent og glad i mennesker. Da kan jeg trekke meg litt tilbake, sier Nordhagen.

Saken fortsetter under bildet. 

160-årsjubileum

NYTT TILSKUDD TIL «FAMILIEN»: Fra venstre står «husets mor», Mette Nordhagen (62), deltidsservitør Mari Herum (21) fra Ås, Lena Garstad (51) og Willy-Jann Alegria-Johnsen (43).

Garstad har allerede planene klare:

– Jeg vil bygge tette relasjoner til det lokale næringslivet og innbyggerne. Her kan man spise middag med familien, eller ha en konferanse med jobben. Alt i deilige, landlige omgivelser, lokker hun.

Hun vet hva hun snakker om, for damen fra Ski har hatt et eget konsulentselskap «Under the Umbrella» i 15 år, og har hatt utallige jobber: alt fra journalist til modell og salgssjef. Hun blir et friskt pust i det hvite huset ved vannet.

Les også: Lynet slo ned på Svartskog

– Jeg gleder meg spesielt til neste år, for da har Villa Sandvigen 160-årsjubileum! Da skal det skje mye her, men nøyaktig hva, holder jeg fortsatt for meg selv, smiler hun lurt.

Saken fortsetter under bildet. 

RESTAURANTSJEF: Lena Garstad blir både restaurantsjef og markedssjef. Hun skal være Villa Sandvigens ansikts utad.

Ny på kjøkkenet

– Dette stedet er som balsam for sjelen.

Lena Garstad (51), restaurant- og markedssjef på Villa Sandvigen

Det er ikke bare Garstad som er ny i stallen, på kjøkkenet står Willy-Jann Alegria-Johnsen (43) og forbereder maten. Han har hatt sitt eget cateringfirma, og stått for maten både på Hotel Bristol i Oslo og på Bolkesjø i Telemark.

KOKKEN WILLY-JANN: Ikke Tor, altså. Heldigvis, for denne karen er mye hyggeligere. Østfold-mannen er ny sjef for det kulinariske på Villa Sandvigen.

– Jeg kommer aldri til å dra herfra hvis jeg ikke må. Det er utrolig fine kolleger, og alle tar så godt vare på hverandre. Dessuten har jeg nok en av verdens beste kontorutsikter herfra, sier han og ser utover Gjersjøen.

 

 

Powered by Labrador CMS