KLARE FOR AKSJON: Her ser du Liv Steens Ballettskoles elever på klassisk-partiet på torsdager, som øver så svetten pipler

Snart klare for premierekvelden!

Både elever og pedagoger ved Liv Steens Ballettskole er i innspurten foran årets store show, og det blir megabra, skal vi tro dem alle.

Publisert

Liv Steens Ballettskoles årlige førjulsshow er årets danse-happening i Kolben. Her deltar alle elevene på scenen i et forrykende show med det aller beste som danseskolen har å by på.

Det er ikke rent lite som skal til for å sette sammen et slikt show som dette. Et helt år med trening, såre føtter, kostymer, sminke, hår og alt annet som følger med skal sitte perfekt.

Les også: Se Liv Steens Ballettskoles gigaråe mannequin challenge

Publikum skal få en danseopplevelse de ikke vil glemme med det første, i år også, det lover elevene vi besøkte under øvelsene i Kapellveien og i Kolben i forrige uke.

PS! Saken fortsetter under bildet! Sjekk bildekarusellen øverst i saken! Der kan du se bilder fra i fjor!

Gleder seg

KLARE FOR AKSJON: Her ser du Liv Steens Ballettskoles elever på klassisk-partiet på torsdager, som øver så svetten pipler.

En av dem som gleder seg minst like mye som elevene, er pedagog Bente Chapman ved danseskolen. Dette er langt fra første gangen hun, søsteren og mor, selveste Liv Steen, setter opp et gigantshow som dette.

Merkelig nok, uansett hvor mye rutine man har og hvor mange ganger man har satt opp et slikt show, er det like spennende hvert år, skal vi tro Chapman.

Les også: Se bilder fra Liv Steens Ballettskoles forestilling 2016

– Ja, magefølelsen og nervene er akkurat slik det pleier. Det er i høyspenn. Jeg føler jo på meg at elevene og vi skal klare å få til noe spennende i år også, men det er likevel alltid en nerve når man setter opp et show som dette. Det ligger enormt mange timer med trening og arbeide bak dette, og det hadde jo vært rart om man ikke var nervøs i det hele tatt, sier hun.

PS! Saken fortsetter under bildet! Sjekk bildekarusellen øverst i saken! Der kan du se bilder fra i fjor!

ØVER: Også de litt eldre elevene, som trener i lokalene i Kapellveien, er i gang med de siste forberedelsene, ledet av pedagog Liv Mons de Sousa.

Mange involverte - mange danser - mye bra moral!

Over 400 dansere og hjelpemannskaper er involvert i showet, med alt fra elever til pedagoger og annet støtteapparat på teknikk, lyd, lys og annet. Nesten hele skolen er involvert, rett og slett.

Showet i år har fått tittelen «Mer Enn 1000 Ord». Akkurat i dette ligger det mye.

Les også: Gjenopplev magien

– I fjorårets forestilling var det ordene som var sentrale, men i år er det altså bilder. Noe som er spesielt morsomt, er at det er nettopp elevenes egne bilder som skal brukes som kulisser. Elevene vet heller ikke hvilke bilder vi skal bruke, for vi har jo fått så mange, men vi har plukket ut bilder som sammen med dansen og musikken, skal skape gode bilder og assosiasjoner for dem som kommer i salen, sier Chapman.

– Vårt håp er at folk skal sitte med både ettertanke og få inspirasjon til nye bilder. Kanskje de ser et bilde og en dans og føler gjenkjennelse, eller det setter dem på nye tanker, sier Chapman.

MYLDER AV MENNESKER: Nesten hele danseskolen er involvert i showet.

PS! Saken fortsetter under bildet! Sjekk bildekarusellen øverst i saken! Der kan du se bilder fra i fjor!

 

Blir klare

Tidlig denne uken startet prøvene på scenen i Kolben. Før dette har det blitt lagt ned utallige treningstimer på de mange elevene som skal opptre.

– Vi er jo alltid like spente på mottagelsen blant publikum. Dette er vi spente på hvert år. Mottagelsen har jo alltid vært svært god, men vi tar ikke noen rungende applaus som en selvfølge, her skal det jobbes helt til siste teppefall, sier Chapman.

PS! Sjekk bildekarusellen øverst i saken! Der kan du se bilder fra i fjor!

Powered by Labrador CMS