MØRKETID: Tømteveien barnehage toget gjennom Roald Amundsen med sang, lys og glitter, for å spre litt lys og glede i den verste mørketida.

Lucia-stemning på Roald Amundsen

Fredag 13. desember, selveste Luciadagen, kom noen spente førskolebarn fra Tømteveien til Roald Amundsen videregående for å spre litt lys og glede i gangene.

Publisert

Tømteveien barnehage, som ligger vegg i vegg med Roald Amundsen, har hatt som tradisjon og komme til skolen på Luciadagen. I år var intet unntak. Avdelingene Tiuren og Ugla, troppet opp i Luciadrakter, med glitter i håret og lysene tent.

Litt skummelt

FORNØYDE: Femåringene (f.v) David, Nikoline, Vilde, Victoria og Georg var fornøyde med dagen og egen innsats.

Det var en nervøs gjeng som stilte seg opp for å synge seg gjennom Roald Amundsen forrige fredag. Når de først kom igang var det ikke så skummelt likevel, og tonene trillet mellom veggene på skolen, til glede for elever og lærere.

– Jeg trodde de skulle le av oss, men så sa det bare: "Å, så søte", sier femårige David, til anerkjennende nikk fra de andre.

Selv om det var litt skummelt, var nervene fort glemt, og belønningen med boller og saft i kantinen etterpå, ble kjærkomment mottatt av de stolte Lucia-barna.

 
Powered by Labrador CMS