POPULÆRE: På fredag blir det endelig mulig å skaffe seg de populære kanelbollene til Lunch & Catering igjen.

Kanelbolle-comeback

Gladnyhet fra Lunch & catering i Skiveien. På fredag er det duket for kanebolle-comeback. Nå forventes det storinnrykk.

Publisert Sist oppdatert

Har du allerede smakt de, sitter du sannsynligvis og sikler allerede. Og har du ikke smakt de, så bør du sette av noen kalorier på fredag til kanelbollene til Lunch & catering i det gamle 7/11-lokalet i Skiveien.

Bakerne av de saftige herlighetene har ikke rørt kanelbolleoppskriften siden lenge før jul, så dette blir første gang på godt over en måned at det blir mulig å sette kloa i de populære bollene. Med andre ord er det fare for kø utenfor lokale, spesielt siden «alle» fortsatt er på hjemmekontor.

KLARE: Daglig leder Tom Østby (t.v.) og kjøkkensjef Kjetil Strand Danielsen var de to hjernene bak kanebollesuksessen.

– Folk har vært helt ville

Salget starter allerede klokken 07.00 og fortsetter til det er tomt.

– Vi kommer til å bake mellom 1500 og 2000 boller og det tror vi definitivt kommer til å ryke unna. Folk har vært ville etter de bollene og vi har fått så mange spørsmål om når det blir bolle-fredag igjen, gliser Ingar Østby.

I dag er han kassaoperatør, baguettesmører og altmuligmann, men han er altså den som startet firmaet for 24 år siden. Da i lokalene til Kiwi rett ved.

– Erfaringsmessig går vi tomme sånn rundt klokka 13, så skal du være sikker på å få kjøpt boller på fradag, så må du i hvert fall være tidligere ute enn det, råder han.

Powered by Labrador CMS