LADER OPP TIL HØSTEN: Nå er det snart sommerferie, men etter ferien er Marianne Mørk klar for å stå for storåpningen av det nye Rådhusteateret i Ski med stykket "Pinocchio".

– Jeg gleder meg allerede!

Snart er det sommerferie, men så venter en spennende høst for Marianne Mørks teaterskole. Da skal hun åpne Rådhusteateret i Ski med klassikeren "Pinocchio".

Publisert

Vi treffer Marianne Mørk på Kaffebar'n på Kolbotn. Snart venter en liten ferie, før høstens store premiere.

I jubileumsåret har Mørk valgt å sette opp klassikeren "Pinocchio", og elevene hennes og stykket får den prestisjefyllte oppgaven å åpne det nye rådhusteateret i Ski.

– Det blir stas, og dette er også et flott stykke å åpne den nye storsalen med. Akkurat nå har det vært noen intensive uker for å få alle detaljene på plass. Det er tross alt rundt 70 mennesker involvert i dette stykket, hvorav rundt femti av disse står på scenen som skuespillere, så det er mye som skal på plass, men vi skal komme i mål, og håper folk vil komme og se på hva vi skal lage, for dette blir virkelig et bra stykke, sier Mørk.

Klassiker

Å ta fatt på en klassiker som "Pinocchio" er ingen lett oppgave, men det tar Mørk med største ro. Hun har med seg en stor og engasjert gruppe unge og gamle skuespillere.

HER SKAL DET SPILLES: Slik ser det ut i det nye Rådhusteateret i Ski. Det skal stor-åpnes av Marianne Mørks "Pinocchio".

– Vi er et svært godt team, og alle, fra 11 til noen-og-førti år tar i et tak og bidrar. Alle ønsker at dette skal bli en god opplevelse for publikum, sier Mørk.

Les også: Kreativitetens førstedame

Hun er svært glad i stykket som hun nå skal sette opp.

Les også: Marianne Mørks magi lyste opp førjulstiden

– Dette stykket har utrolig mange lag, og mye god moral i seg. Det handler om å prøve og feile, om å ta imot gode råd underveis, hvordan man vokser av sine feil, og ikke minst noe som er veldig viktig, nettopp dét at man ikke skal lyve. Dette er svært aktuelt i disse Trump-tider, sier Mørk med et smil.

Bestill billetter

"Pinocchio" er dramatisert av Runar Borge og oversatt av Marianne Mørk.

Frode Thingnæs skrev i 2005 ny musikk som skal brukes i opsetningen, som er nyprodusert og arrangert av Magnus Thingnæs. Nanna Hellerud og Marion Range står for koreografien, scenografi ved Per Olav Austdahl, og kostymer av Berit Steen og Marianne Mørk. Filmregi ved Maren Victoria Thingnæs.

Les også: Sjarmerende tanntroll

"Pinocchio" har premiere i teateret den 24. august, og spilles frem til og med den 3. september. Billettene ligger allerede ute for salg, så det gjelder å sikre seg dem mens man kan og det er ledig.

Det koster 200 kroner for voksne og 175 for barn å komme inn.

Les også: Se glimt fra Marianne Mørks teatermagi

– Det blir veldig mye fantasi, lekenhet, fargespill og et godt oppsatt scenestykke, hvor jeg også trekker inn filmelementer, ja, leker med alle mulighetene scenen har. Jeg håper og tror folk vil like dette. Jeg gleder meg til premieren, sier Mørk.

Powered by Labrador CMS