KLARE FOR Å SAMLE KREFTENE: Her ser du dener av styret i nye Nordre Follo MDG: Bak fra venstre: Kristian Kallevik, Hans Martin Enger, Aksel Roksti, Solveig Eriksen, og Jens NordahlForan fra venstre: Ingrid Kalstad-Sjødalstrand, Torill Magnerud, Charlotte Hol, og Marthe Arnesen Ikke tilstede: Maja S.K Ratkje, Jon-Finngard-Moe, Wiggo Knudsen og Maria Alnæs.

Nå er Nordre Follo MDG stiftet

De grønne i Ski og Oppegård slår sammen kreftene, og får også to ledere - en fra hver kommune.

Publisert

18. januar ble Nordre Follo MDG stiftet på Waldemarhaug på Ski. Lokallagene i Oppegård og Ski samler kreftene og gleder seg til å bygge et nytt og sterkt lokallag for et miljø- og klimavennlig Nordre Follo.

Det nye lokallaget ledes i grønn tradisjon av to likeverdige ledere, Maja S. K. Ratkje fra Oppegård og Kristian Kallevik fra Ski. De to leder et solid styre satt sammen av sentrale personer fra begge kommuner, blant annet gruppeledere og representanter fra formannskap og utvalg begge steder.

Mange fra Oppegård

MDG gjorde et brakvalg her i Oppegård ved sist lokalvalg, og ble sittende med tre representanter i kommunestyre i oposisjon. I nabokommunen vår Ski er de en del av et flertallssamarbeid.

Les også: Nå er Ski og Oppegård Høyre historie

Gledelig er at det blir mange fra Oppgård som slår følge med Ratkje inn i styre og stell. Sammen med henne blir også Maria Alnæs, Hans Martin Enger, Jens Nordahl og Ingrid Kalstad-Sjødalstrand fra Oppegård i hovedstyret.

NB! Saken fortsetter under bildet!

ENGASJERT: Maja S. K. Ratkje, her fotografert under valgkampen sist, er en av de to lederne i MDG i Nordre Follo.

Slik blir styret

På stiftelsesmøte ble følgende styre valgt:  Lokallagsledere: Maja Ratkje (Oppegård) og Kristian Kallevik (Ski), kasserer: Jon-Finngard Moe (Ski) og styremedlemmer ble Hans Martin Enger (Oppegård), Marthe Arnesen Ivarsdatter (Ski), Jens Nordahl (Oppegård), Wiggo Knudsen (Ski) og  Ingrid Kalstad-Sjødalstrand (Oppegård).

Les også: Ski og Oppegård FrP slår seg sammen

Varamedlemmer: Aksel Roksti (Ski), Maria Alnæs (Oppegård), Solveig Eriksen, Torill, Magnerud og Charlotte Hol.

Ikke først ut

SAMLET: Nordre Follo MDG er nå en realitet.

MDG blir med dette det tredje partiet ut i de to kommunene som slår sammen kreftene foran kommunesammenslåingen.

Fra før har Høyre gjort det samme, og først ut var FrP. Det er ventet at flere av partiene vil gjøre det samme i tiden som kommer.

Powered by Labrador CMS