KLARE FOR FEST: Marius Stegegjerde-Kristiansen og Christian Lund fra Memory Lane, samt Peter Wilman fra O´Learys, planlegger en deilig 80-tallsfest 22. oktober.
KLARE FOR FEST: Marius Stegegjerde-Kristiansen og Christian Lund fra Memory Lane, samt Peter Wilman fra O´Learys, planlegger en deilig 80-tallsfest 22. oktober.

Vil lage heidundrende 80-talls fest

Med hjelp av tre show av Memory Lane og en velvillig sportspub, blir det en grovkalibret 80-talls fest på Kolbotn i oktober.

Publisert Sist oppdatert

Merk deg 21. og 22. oktober. Da spiller de legendariske tidskapsel-artistene i Memory Lane tre show i Kolben.

Konseptet deres bør være kjent for de fleste, men i år er det altså musikkåret 1982 som skal til pers. Og det er virkelig et musikkår det lukter svidd av.

For får du ikke rockefot og masse endorfiner av «Eye of the tiger», «Do you really want to hurt me», «Africa» og allsang-monsteret «Sommartider», så er du rett og slett ikke i målgruppen.

Tre show + fest

Ett show spilles på fredag, mens to show er på lørdag. Det er dømt til å bli moro.

«Og ikke nok med det», som det heter på selgerspråket.

Lørdagens festivitas i Kolben omkranses av en herlig 80-talls fest på O´Learys.

– Målet er at dette skal bli noe mer enn «bare» et deilig 80-talls show. Vi ønsker rett og slett å lage en happening for folk. En helaften. Å gjøre det deilige tilbakeblikket på 1982, enda lenger, sier Memory Lane-duoen Marius Stegegjerde-Kristiansen og Christian Lund.

Full fest og maks moro

Inviteres man på 80-talls fest, så inviteres man på 80-talls fest. Dermed er det duket for en ypperlig anledning til å finne frem de syrevaskede jeansene, krepp-tanga, Ball-genseren og hårsprayen som grenset til superlim.

– Vi drømmer om en festhelg i Kolbotn sentrum, hvor folk gjerne må kombinere konserten vår med et besøk hos O´Learys, sier de to.

O´Learys-sjef Peter Wilman var ikke vond å be da forespørselen kom. Nå planlegger de for storinnrykk på lørdag.

– Vi gleder oss maks til å være med på festen og skal sørge for at det blir en herlig kveld i 80-tallets farger. Vi er allerede i gang med å tenke drinkmeny og lage spillelister, ler han.

RÅ LÅT-LISTE: Ser du godt, kan du få en sniktitt på noen av låtene som Memory Lane i disse dager øver inn til showene i Kolben.
RÅ LÅT-LISTE: Ser du godt, kan du få en sniktitt på noen av låtene som Memory Lane i disse dager øver inn til showene i Kolben.

Du kan bli med

Alle som skal på konsert med Memory Lane på lørdag slipper inn gratis til lørdagens happening på O´Learys, mens resten får innpass mot en liten «cover charge» i døra.

Det finnes imidlertid en siste utvei hvis du vil inn gratis.

– Alle som ifører seg noe som minner om 80-tallet skal gladelig slippe inn gratis, enten det et klær, frisyrer eller andre kreative påfunn, frister Wilman.

Han fortsetter:

– Målet er å lage tidenes 80-talls fest på Kolbotn. I alle fall siden 80-tallet, gløder svensken.

Få billetter igjen

Om du av en eller annen grunn ikke har sikret deg billett til Memory Lanes show i Kolben, så bør du være rask. Det er nemlig ikke så mange igjen.

– Selv om vi spiller i sal 1, så har vi har plass til 200 personer på hvert show, fordi det er runde bord og stoler. Nå er det ganske få billetter igjen, og cirka nøyaktig like mange billetter igjen til hver av de tre showene, sier Christian Lund.

– I fjor ble det utsolgt, så vær rask, advarer Marius.

Musiker-duoen lover å levere varene.

Mange i sving

– Samme hvilket du kommer på, så lover vi et bra show. Vi har kommet langt i øvingene, og det låter bra om vi skal være ærlig, sier de.

Prosjektet bare vokser og vokser, år for år.

– I år er vi vel totalt fire blåsere, sek i bandet og sju vokalister som skal innom totalt 70 låter i løpet av showet. Det har blitt et enormt prosjekt, som vi er veldig stolte av og som vi gleder oss til å vise frem.

Tar du turen tilbake til 80-tallet?

Powered by Labrador CMS