STEMNING: Hele gjengen er samlet første dag. Bare noen timer senere var de i gang med konkurransen.

– Kjerra ble sykt tung

Solveig Gulbrandsen (36) klinte til og gjorde en respektabel jobb i sesongens første program av "Mesternes mester".

Publisert

Solveig Gulbrandsen debuterte i NRK-programmet "Mesternes mester", lørdag 6. januar. Det gikk ganske så bra for fotballdronningen fra Kolbotn. 

Les også: Revolverintervjuet: Solveig Gulbrandsen

– Første øvelsen gikk ikke spesielt bra for min del, men det var greit.  Da fikk man satt standarden, man møter jo mange kvaliteter. Dagen etter, på de to andre øvelsene, gikk det jo mye bedre for meg.  Jeg visste jo at ting som har med løping å gjøre er noe jeg kanskje kan gjøre det bra i, sier Gulbrandsen.

Saken fortsetter under bildet.

Overrasket

FØRSTEPLASS: Solveig Gulbrandsen viste at hun fortsatt har krutt i bena, og sanket flest poeng i flaggøvelsen.

Første tema var eksplosiv styrke, som passet fotballspilleren godt, og her gjorde Gulbrandsen akkurat som hun trodde, en god innsats.

Les også: – Godt, nytt kulturår!

I øvelsen der deltakerne skal få et puslespill til å passe sammen, før de må dra en kjerre på 100 kilo etter seg, og over målstreken, presterte hun over sine egne forventninger.

– Jeg ble litt overrasket over at jeg klarte den puslespillgreia. Der kan man bli stående. Jeg var opptatt av å ta det med ro, men den ble sykt tung den kjerra, ler Gulbrandsen. 

FORNØYD: Solveig Gulbrandsen er fornøyd med egen innsats så langt.

God stemning

Gulbrandsen, som delte rom med håndballspillerne Isabell Blanco (38) og Gro Hammerseng-Edin (37), under innspillingen, forteller at stemningen i huset var kjempebra. 

– Det ble veldig fort bra egentlig, og det er kult å bli kjent med folk du ikke har kjent, som du ser på som skikkelige store stjerner. Det er kult ha blitt kjent med dem på en annen måte en det som ofte blir fremstilt i media, sier Gulbrandsen. 

Hun trekker frem, blant annet, fotballspilleren Steffen Iversen (41) og håndballesset, Gro Hammerseng-Edin. 

I første program er det ingen deltakere som ryker ut, dermed er det duket for nok en lørdag med "Sola" på skjermen, lørdag 13. januar. 

Les mer om Solveig Gulbrandsen og "Mesternes mester" i papiravisen torsdag 11.januar. 

Powered by Labrador CMS