GIR ALT: Solveig Gulbrandsen gir alt, og i kveld kan du se neste episode av "Mesternes mester".

Sola skinner alltid på TV

Den niende sesongen av «Mesterens mester» er i gang, og Solveig Gulbrandsen (36) viste både styrke og utholdenhet i første episode.

Publisert

Solveig Gulbrandsen fikk en litt trå start med den første øvelsen, men kom seg raskt ovenpå og leverte en solid innsats i første episode av årets «Mesterens mester». 

Les også: Følg med på "Sola" fra Oppegård i  sesongpremieren på "Mesternes Mester"

At konkurransen skulle starte med en gang kom litt brått på fotballdroninngen fra Kolbotn.

SJokk

– Det var jo veldig sjokk at det var rett på. Vi hadde akkurat landet og jeg var ikke helt forberedt på at vi skulle begynne med en gang, og med eksplosiv styrke. Som idrettsutøver er man jo vant til å ta det litt rolig den dagen man reiser, sier Gulbrandsen.

Til tross for sjokket, imponerte Gulbrandsen med styrken og hurtigheten sin.

– Første øvelsen gikk ikke spesielt bra for min del, men det var greit. Da fikk man satt standarden, man møter jo mange kvaliteter. Dagen etter, på de to andre øvelsene, gikk det jo mye bedre for meg. Jeg visste jo at ting som har med løping å gjøre er noe jeg kanskje kan gjøre det bra i, sier Gulbrandsen.

Saken fortsetter under bildet.

NOE Å BRYNE SEG PÅ: Puslespillet gikk bedre enn forventet.

 

I øvelsen der deltakerne skal få et puslespill til å passe sammen, før de må dra en kjerre på 100 kilo etter seg, og over målstreken, presterte hun over sine egne forventninger.

– Jeg ble litt overrasket over at jeg klarte den puslespillgreia. Der kan man bli stående. Jeg var opptatt av å ta det med ro, men den ble sykt tung den kjerra, ler Gulbrandsen. 

– Verre enn på TV

I første program er det ingen deltakere som må reise hjem, men i neste program kommer den etablerte «nattesten», som skal avgjøre hvem som sendes hjem.

– Nattesten opplever man jo uansett om man er med i den eller ikke. Det var en helt syk stemning. Det var mørkt og inne i en borg og helt stille, folk står veldig, veldig lenge før man tar den reaksjonsgreia for eksempel. Det jeg hadde sett på TV, det var verre i virkeligheten, sier Gulbrandsen.

Les også: Mesterlige Helene

Det samme gjaldt for øvelsen «jerngrepet», som skal vises i neste program, lørdag 13. januar.

– Det er en del ting som ikke ser så ille ut, som du tenker at det er greit, men det er altså ikke det. Du skal levere på stedet, og det er alltid andre forutsetninger.Jerngrepet for eksempel, man tenker at det er greit, men så skal du svømme ut dit først, da kan du ikke jukse med talkum og hansker, alle hjelpemidler er borte, sier Gulbrandsen.

HURTIG: Solveig Gulbrandsen fikk vist hurtigheten sin, og gikk seirende ut av «flaggøvelsen» i første episode.

Saken fortsetter under bildet.

God stemning

Gulbrandsen, som delte rom med håndballspillerne Isabel Blanco (38) og Gro Hammerseng-Edin (37), under innspillingen, forteller at stemningen i huset var kjempebra. 

– Det ble veldig fort bra egentlig, og det er kult å bli kjent med folk du ikke har kjent, som du ser på som skikkelige store stjerner. Det er kult ha blitt kjent med dem på en annen måte en det som ofte blir fremstilt i media, sier Gulbrandsen.  

ARTIG: Solveig Gulbrandsen synes det var fint å bli kjent med de andre utøverne.

Les også: Nærmer seg premiere!

Hun trekker frem, blant annet, fotballspilleren Steffen Iversen (41) og håndballesset, Gro Hammerseng-Edin. I tillegg synes hun det var artig å bli kjent med skøytelegenden Rolf Falk-Larssen (57).

– Rolf hadde ikke jeg noe forhold til fra før, men jeg synes han var en fantastisk og morsom person. Det er det som er litt kult, at det er forskjellige aldre, kjønn og idretter som blir satt sammen, sier Gulbrandsen.

– Husk starten

Programmet ble spilt inn i juni, og Gulbrandsen kan selvfølgelig ikke røpe hvordan det går videre, men håper folk husker første episode.

– Det er viktig å huske det som skjer i starten også, går det ikke så bra, må man huske at jeg gjorde bra i første episode, ler Gulbrandsen.

Husk å skru på TVen i kveld klokken 19.55 for å se hvordan det går videre for Solveig Gulbrandsen. 

Powered by Labrador CMS