SPENT: Solveig Gulbrandsen (36) er spent på utfordringene i «Mesternes Mester», og gleder seg til å bli kjent med deltakerne.

Klar for «Mesternes Mester»

Solveig Gulbrandsen (36) skal delta i neste utgave av det populære NRK-programmet «Mesternes Mester», som skal spilles inn i Portugal i begynnelsen av juli.

Den meritterte Kolbotn-spilleren, Solveig Gulbrandsen er klar for neste sesong av «Mesternes Mester». Innspillingen av det anerkjente NRK-programmet starter i juli, og fotball-dronningen fra Oppegård både gruer og gleder seg.

– Det blir veldig spennende å være med. Jeg gleder meg og gruer meg litt. Det blir tungt, men jeg gleder meg til selve oppelvelsen, sier Gulbrandsen.

– Vet hva jeg går til

Den niende sesongen av «Mesternes Mester» kommer på TV-skjermen i 2018. I sesong åtte var både snøbrettkjøreren Helene Olafsen og bryteren Ine Barli med fra Oppegård. Denne gangen er det fotballesset som får bryne seg på de tøffe oppgavene.

Les også: Mesterlige Helene Olafsen

– Jeg har vært spurt før, men det har ikke passet. Når jeg nå fikk forespørsel og det passet tenkte jeg det ville være en morsom ting å være med på. Jeg har sett programmet på TV så jeg vet hva jeg går til, humrer Gulbrandsen.

PS! Saken fortsetter under bildet!

 

ENGASJERT I JENTEFOTBALLEN: Få har betydd så mye for jentefotballen i KIL som Solveig Gulbrandsen. Her er hun fotografert sammen med Kolbotnjentene 2009.

 

Lave forventninger

Målene er moderate, mest av alt håper Gulbrandsen at hun skal klare å være med litt utover og at det ikke blir pinlig dårlig.

– Jeg tror veldig mye kommer til å bli vanskelig. Jeg får håpe at jeg ikke driter meg helt ut. Jeg har trent veldig lite overkropp, så det er mye som taler for at jeg ikke kommer til å gjøre det så bra, sier Gulbrandsen beskjedent.

Les også: Ine Barlie: – Gjorde mitt beste under programmet

–Som fotballspiller har jeg alltid vært en god, men jeg har ikke nødvendigvis vært supersterk eller superrask, så jeg er veldig usikker. Jeg har ikke de helt store forventningene, men jeg gleder meg veldig til hele opplevelsen, sier hun.

Skal hun trekke frem noe hun tror hun kan gjøre det bra i, satser hun på øvelser der hele kroppen er i bruk.

– Løpeøvelser er jeg vel kanskje grei på. Øvelser som hinderløyper, som ikke bare er statisk.

PS! Saken fortsetter under bildet!

KAMPKLAR: Solveig Gulbrandsen er en mester med ballen, og er klar for å bli satt på prøve under «Mesternes Mester».

 

 

Testet det mentale

Gulbrandsen forteller at konkurranseinstiktet har avtatt litt, men ser ikke bort i fra at det kan komme frem igjen under «Mesternes Mester».

– Jeg gleder meg til å bli satt på prøver du egentlig tenker du ikke hånderer eller mestrer, og få testet den mentale biten. Det blir spennende å se om det vekker konkurranseinstinktet, og det blir kult å møte andre idrettsutøvere, avslutter Gulbrandsen.

Powered by Labrador CMS