KLAR FOR NY MIL OG MER MORO: Snøen smelter på Østre Greverud, og det er Gard Olsen (f.v.), Pål Biørnstad, Knut Oppegaard og Hege Frøyna i arrangementskomitéen i Oppegårdmila glade for. Påmeldingen er i gang.

Påmeldingen til Oppegårdmila er i gang!

Snøen er i ferd med å forsvinne i lysløypen på Østre Greverud og forberedelsene til Oppegårdmila er i gang!

Publisert

Lørdag 2. juni er det klart for nok en løpsfest, og påmeldingen er nå i gang!

– Dette er et lavterskeltilbud for hele familien, som passer for alle i alle aldre, fra de yngste og til de eldste. Den eldste løperen vi har hatt har faktisk vært opp mot 80 år, forteller Knut Oppegaard, Hege Frøyna, Gard Olsen og Pål Bjørstad i arrangementskomitéen.

Mange distanser

Det er også flere distanser her som passer uansett form, men alt i alt er dette et løp for «folk flest», sier de.

Les også: Se video fra Oppegårdmila 2017

– Distansene i år er Micromila på 500 meter, Minimila, som forøvrig i år er forlenget med 500 meter til 2,5 kilometer, Halvmila som er en halv mil og selve Oppegårdmila som går to runder og er en mil tilsammen. Det er tidtagning, men det er ingen press om å komme fortest i mål. Her gjelder det å kose seg underveis, ha det gøy, gjøre noe sprekt og ikke minst noe sosialt med familien, lagvennene, vennene dine eller naboen, sier gjengen.

NB! Saken fortsetter under videoen! Her kan du se video fra fjorårets Oppegårdmila!

Klikk play for å se video!

Felles medalje gjennom ny avtale

Nytt av året er også en avtale med Folloløpene, som er tre andre mosjonsløp i Follo av samme type og lengde som Oppegårdmila. Dette samarbeidet går ut på at det er en premiering til dem som løper alle fire løpene. Dette er Vestbyløpet, Blomstermila i Drøbak og Skiløpet.

Les også: Jesper og co inviterer til Sommer I Syd

Løypene blir de samme som i fjor. Annet nytt er også at klassene er forenklet, slik at påmeldingen blir enklere og premieutdelingen tar mindre tid.

NB! Saken fortsetter under bildet!

PRØVELØPER: Det er en stund til det er helt bart på Østre Greverud, men Knut Oppegaard klarer ikke dy seg. Han gleder seg for meget!

 

 

Helaften

Dermed er det bare å melde seg på. Det koster ikke mye å være med på opplegget, og all informasjon, priser og annet du trenger, finner du på oppegardmila.no.

Les også: Jesper og co inviterer til Sommer I Syd

– I tillegg forlenges festaftenen med fest på Oppegård lokalsenter, under navnet Sommer i Syd. Dette gjør at man ta en skikkelig helaften med løp på dagen og show på kvelden, sier Oppegaard.

FOR ALLE: Oppegårdmila er for alle uansett form, fasong, hudfarge eller idrettslig bakgrunn (eller ikke). Her er det en distanse for alle.

NB! Saken fortsetter under bildet!

 

 

Meld deg på

Ta turen til Østre Greverud Idrettspark lørdag den 2. juni, og bli med en løpsaften du ikke kommer til å glemme.

Hva gjelder Sommer i Syd-showet, så kan du lese mer om det på oavis.no ved å trykke her.

PS! Bla deg også innom papiravisen torsdag den 12. april. Der kan du lese gode tips foran Oppegårdmila og mer til! Klikk her for å se bilder fra tidligere løp! I videoen under kan du se løypa løpt meter for meter, slik at du kan forberede deg godt.

 

Klikk play for å se video!

Powered by Labrador CMS