MYRAPARKEN

MYRAPARKEN: Bildet av Myraparken ble tatt i slutten av forrige uke, dagen etter at kommunen begynte å jobbe med istandsetting av parken.
MYRAPARKEN: Bildet av Myraparken ble tatt i slutten av forrige uke, dagen etter at kommunen begynte å jobbe med istandsetting av parken.

Jobber med drenering i Myraparken

Kommunen forventer at Myraparken blir ferdigstilt i løpet av oktober.

Publisert Sist oppdatert

Myraparken i Oppegård ble leid ut til Park & Anlegg AS i forbindelse med utskifting av vann- og avløpsledningene i området.

– Parken har siden den gang vært ubrukelig, ifølge våre lesere. Kommunen har lovet å utbedre den i halvannet år, men det har ikke skjedd ennå, skrev Espen Gultvedt fra Oppegård på Facebook-siden til Oppegård Avis i slutten av forrige uke.

Kort tid etter denne henvendelsen kunne han sende oss en oppdatering om at kommunen faktisk satte i gang med de etterlengtede arbeidene med istandsetting av Myraparken tidligere den dagen.

Skal grave en grøft

Virksomhetsleder Gry Larsen i Nordre Follo bekrefter at avdelingen Park- og idrett er i nå i gang med arbeidene i Myraparken.

– Forventet ferdigstillelse av prosjektet er i løpet av oktober, sier hun.

– Hva er status i saken?

– Vi har bestilt kabelpåvisning siden det skal graves en 60 meter lang grøft for drenering, for å bedre forholdene på grusbanen. I og med at park- og idrettsavdelingen nå går i gang med istandsetting etter VA-prosjektet passer det å innlemme grøften i dette arbeidet, sier Larsen.

Videre forteller hun at det skal oppgraderes sandkasser før hele plassen skal gruses opp igjen.

– Gamle fotballmål er allerede fjernet. Nye mål skal settes opp når plassen er klar, legger hun til.

Powered by Labrador CMS