GLAD I LAKK: Mari Skjellhaug Lossvik (16) fra Greverud er over gjennomsnittet interessert i neglelakk. Her holder hun opp en av sine nyeste lakker, som også pryder neglene hennes.

Hun har over 24.000 følgere på Instagram

Har du ikke hørt om @nailsupp? Dét er det over 24 tusen andre som har.

Publisert

Hun virker som en typisk tenåring; går på skole, henger med venner, ser på Netflix. Men Mari Skjellhaug Lossvik (16) fra Greverud er kjent for over 24 tusen som @nailsupp.

Neglekunst

PROFESJONELT: Dette er noe av det du kan forvente dersom du besøker Maris Instagram-konto @nailsupp. Ta en titt og bli inspirert (og imponert!).

For noen er negler et redskap, for andre et lerret. Mari kan bruke fire timer på å lakkere én hånd, ta bilde eller video av den, og legge det ut på Instagram. Og det gir resultater.

24k følgere

Hun startet Instagram-kontoen 23. november 2014.

– Vi var en gjeng i 8. klasse som lakket negler på skolen, så opprettet jeg kontoen i forbindelse med det. Men det var først for halvannet år siden at det tok helt av, sier hun. Mari forklarer at hun ikke gjorde noe spesielt for å få så mange følgere, annet enn å bruke mye tid på hvert bilde.

Hun har nå omtrent 24 200 følgere på Instagram - som er nesten hele Oppegårds befolkning!

Les også: Nå skal Helene på dansegulvet

NEGLEKUNSTNER: Mari Skjellhaug Lossvik (16) har full kontroll på neglelakken. Til spørsmålet hvorfor akkurat navnet "nailsupp", svarer hun:  – I stedet for make up, så ble det "nails up", men én p var opptatt, så derfor ble det to p-er, forklarer hun. 

PS! Artikkelen fortsetter under bildet!

To tusen på to uker

– Det var tilfeldigvis ett bilde som gikk viralt (spredde seg veldig raskt på kort tid, red.anm.), og dermed var det gjort. Jeg gikk fra ti tusen til tjue tusen følgere på to uker, sier hun.

– Jeg klarer ikke helt å forstå det, at ca. 24 200 stykker følger meg, men det er jo veldig kult. Det var kanskje mest spennende i starten, da jeg nådde tusen følgere, men etter det klarer jeg ikke helt å forholde meg til det, det blir for stort, sier den unge neglekunstneren.

@NAILSUPP: Her viser Mari fram Instagram-kontoen sin med over 24 tusen følgere. 

Les også: Kan du sykkelreglene?

PS! Artikkelen fortsetter under bildet!

 

Deltidsjobb

– Det er verdt det, jeg gjør det jo i all hovedsak for meg selv og fordi jeg synes det er morsomt. Også får jeg tilsendt gratis produkter jeg skal teste ut og promotere, forklarer hun, og legger til at det er som en deltidsjobb.

I STUDIO: Her er Maris eget studio, med bord, lys, kamera, utstyr, og selvfølgelig: masse neglelakk!

– Jeg er jo på Instagram hele tiden. Det går ikke så mye i penger, mest produkter. Men hvem vet hva som skjer senere, kanskje dette kan åpne dører for meg i fremtiden, sier hun.

Hun lakkerer bare venstre hånd.

– Hvis jeg skal lakkere begge neglene, tar det jo alt for lang tid! Da rekker jeg jo ikke å gjøre noe annet, ler hun.

USA

Hun har fått mange forespørsler de siste to månedene, og venter nå på tre pakker i posten med utstyr, stensiler, eller lakk. I tillegg får hun rabattkoder som følgerne hennes kan bruke.

– De fleste kommer fra USA, og mange av distributørene bruker mine bilder på nettsidene sine, sier hun stolt.

Les også: Første designeren i Norge som gjør dette

GODT UTSTYRT: I skuffene finner vi alt av tenkelig og utenkelig utstyr til neglekunsten.
ØYE FOR DETALJER: Hun kan bruke opp til fire timer på et slikt bilde: prøving og feiling, lakkering, venting, fotografering og publisering på Instagram. Det er mye jobb!
LAKKEGAL: Mari har ikke tall på hvor mange neglelakker hun har. – Det er i alle fall 50, smiler hun.
KREATIV TENÅRING: Hun har ikke mye areal å boltre seg på, men det er utrolig hva Mari kan skape på så liten plass! Her er hun i studioet sitt hjemme på loftet på Greverud.

Negle-fascinasjon

– Det er nok mange som synes det er fascinerende med negler, for det er jo så smått! Samtidig som man kan gjøre så mye, sier hun.

– Jeg tror vennene mine synes det er kult at jeg har så mange følgere, smiler hun.

Mari er ferdig med Flåtestad ungdomsskole, og skal snart begynne på Medier og kommunikasjon ved Akademiet i Oslo.

Se bilder fra besøket vårt hos Mari nedenfor.

Powered by Labrador CMS