NÆRINGSLIVET I OPPEGÅRD

FLISLEGGING OG ANNET: Albnor Bygg AS har siden 2017 drevet med totaloppussing av nye boliger.

– Klarte ikke å hente seg inn etter pandemien

Albnor Bygg AS er en av de to lokale aksjeselskapene som gikk konkurs denne uken.

Publisert Sist oppdatert

I løpet av den siste uken (per fredag 23. september) har det blitt registrert to konkurser i Oppegård.

Den ene av disse gjelder Albnor Bygg AS, et lite aksjeselskap som omtalte seg som "de beste flisleggerne i byen med 20 års erfaring". Vi flislegger, murer og maler, skrev de på LinkedIn.

Selskapet, som hadde forretningsadresse i Vestliveien 41 på Oppegård, var registrert i desember 2016 i Foretaksregisteret med NACE-koden "oppføring av bygninger", basert på virksomhetens angitte hovedaktivitet. Det var ingen registrerte ansatte i Albnor Bygg da selskapet gikk konkurs mandag 19. september.

Oppegård Avis har ikke lyktes med å få kommentar fra daglig leder Nikel Hoxha.

– Albnor Bygg AS har siden 2017 drevet med totaloppussing av nye boliger. Under pandemien med covid-19 fikk de problemer med veldig få oppdrag, og de klarte ikke å hente seg inn etter pandemien. Det oppstod også uenighet mellom daglig leder og styrets leder, forklarer Erling Høyte.

Han ble oppnevnt som reell rettighetshaver av Albnor Bygg AS etter at det ble registrert konkursåpning i selskapet.

To av fem i Nordre Follo

Det andre lokale aksjeselskapet som gikk konkurs i løpet av den siste uken var TP Konsult AS. Det var stiftet i mai 2010, og drev med faglig, vitenskapelig og teknisk virksomhet under ledelse av Per Henriksen. Forretningsadressen var registrert i Trollåsveien 6 på Trollåsen. I mai 2022 fikk selskapet varsel om tvangsoppløsning på grunn av manglende innsendt årsregnskap. Selskapet hadde ingen registrerte ansatte da det gikk konkurs.

Totalt ble det i løpet av de siste syv dagene registrert konkursåpning i fem ulike foretak i Nordre Follo kommune.

Fire nye bedrifter

I løpet av den samme uken (per fredag 23. september) har det blitt registrert 14 nye bedrifter i Nordre Follo. Fire av disse har forretningsadresse i Oppegård. Resten holder til i Ski.

Nedenfor finner du en oversikt over de lokale nyetableringene:

1. EN2IM WRONSKA, enkeltpersonforetak med uoppgitt eller utilstrekkelig oppgitt virksomhet. Ifølge innehaver (Karolina Malgorzata Wronska) vil hun drive med konsulentvirksomhet for større bedrifter. Forretningsadresse: Jerpeleina 31, Oppegård.

2. ALBNOR BYGG AS, konkursbo. Aksjeselskapet som drev med oppføring av bygninger. Reell rettighetshaver: Erling Høyte. Selskapet hadde ingen registrerte ansatte. Forretningsadresse: Vestliveien 41, Oppegård.

3. SHABEER TRANSPORT, enkeltpersonforetak med uoppgitt eller utilstrekkelig oppgitt virksomhet. Innehaver: Zishan Shabeer. Forretningsadresse: Valhallaveien 68, Tårnåsen.

4. MARHAUG INVENT - STIAN MARHAUG KRISTENSEN, enkeltpersonforetak med uoppgitt eller utilstrekkelig oppgitt virksomhet. Innehaver: Stian Marhaug Kristensen. Forretningsadresse: Kirkebakken 7, Kolbotn.

Powered by Labrador CMS