HERLIG GJENG: Denne gjengen fra Oppegård ILs skigruppe storkoste seg på Nordseter.

Skigruppen reiste dit snøen er!

Kjempetur for 140 barn og voksne til Nordseter!Se deres egne bilder og les deres egne ord fra turen!

Publisert

Over 140 barn og voksne deltok da skigruppa i Oppegård IL arrangerte sin årlige familie-samling på Nordseter forrige helg.

Skigruppen i Oppegård IL arrangerte sin første familiesamling tidlig på 2000 tallet. I begynnelsen ble samlingen lagt til Venabygdsfjellet, men etter hvert ble gruppen så stor at man måtte finne et sted med større plass.

De siste syv til åtte årene har derfor familiesamlingen vært lagt til «Lillehammer Fjellstue og Hytter» på Nordseter ovenfor Lillehammer, dit over 140 deltakere fant veien i år!

PS! Saken fortsetter under bildet. Sjekk også bildekarusell øverst i saken!

 

 

GOD STEMNING: Det var ingen tvil om at det var knall å reise til der hvor en skiløper trives best, nemlig i snøen!

Hyggelig samling

Her samlet skigruppa aktive utøvere med foreldre og søsken til gode treningsøkter, og fine skiturer. For de yngste utøverne var det to treningsøkter på lørdag, og en på søndag. Utøverne fra 12 år og oppover gjennomførte to økter både lørdag og søndag, og noen hadde sågar en økt etter ankomst på fredag kveld også.

KNALLFINE DRAKTER: Sjekk de nye draktene til skigruppen!

Rikelig med anledninger til sosialt samvær for både voksne og barn var det lagt opp til, og lørdag kveld ble det arrangert fakkeltog til Nordseter Fjellkirke, som vi de siste årene har fått låne til sosialt samvær, informasjon og underholdning. Her ble det servert sjokoladekake, saft og kaffe til glede for både små og store. En stor takk til Lillehammer Fjellstue ved Bente Martinsen, som år etter år baker kake til oss!

Nytt i år var det at en av skigruppas viktigste sponsorer og støttespillere, Sykkelboden, hadde sendt selveste Tore Bekken med på samlingen. Tore bidro med smøretips, og holdt smørekurs for både nybegynnere og mer erfarne «skismørere». Et tiltak som høstet mange lovord fra samlingens deltakere.

Etter lunsj på søndag satt slitne og fornøyde utøvere, og kanskje like slitne foreldre(?) kursen hjemover igjen.

Bare de eldste utøverne gjennomførte enda en treningsøkt, før også de satt kursen mot Oppegård – vel vitende om at om et år - er vi tilbake på Nordseter igjen! Vi gleder oss allerede!

Powered by Labrador CMS