GLEDER SEG: Magne Braaten i Oppegård Janitsjar er klar for å lage Oktoberfest-moro igjen!

– Die Karten sind jetzt zum Verkauf!

Det nærmer seg Oktoberfest igjen!

Publisert

Tradisjonen kommer fra Tyskland opprinnelig, men har jammen meg blitt en ultramorsom tradisjon også her i Oppegård! 

Lørdag den 14. oktober er det for femte året på rad klart for langbord, benker, godt drikke i glassene, allsang, ompamusikk, horn, pølser, sauerkraut og dansbar musikk når Oppegård Janitsjar nok en gang inviterer til Oktoberfest i Kolben!

Gleder seg til tradisjon og moro

Magne Braaten i Oppegård Janitsjar gleder seg stort til årets fest. 

– Dette har jo blitt en elsket tradisjon og stemningen blir større for hvert eneste år. Dette er en stor og viktig dugnad for oss i janitsjaren, og det var jo en drøm vi hadde å stelle i stand en slik fest, Når det har blitt så populært, så er det klart det er moro, sier Braaten.

FULLT TRØKK: Kolben fylles hver høst av Oktoberfest-glade folk!

For tiden øver Ompaorkesteret, som janitsjaren "døpes om til" under Oktoberfesten, og repertoaret består av passende låter for sådan en fest.

Les også: Spis gresk fra Oppegård - i Oslo!

I tillegg til orkestermusikk og allsang, blir det også musikk fra DJ Vidar og DJ Lars, som vil besørge stemningen når orkesteret ikke spiller. 

Les også: – En magisk nyttårskonsert

– Maten kommer også i år selvfølgelig fra Tårnhuset, og er mat som passer for en slik fest. Vi har også i år fått laget vårt eget Oktoberfest-øl som vi håper faller i smak, sier Braaten. 

Kjøp billetter

Billettene til Oktoberfesten ligger allerede ute for salg på kolben.no.

Det koster 410 kroner å komme inn dersom du ønsker å spise, og da starter i så fall festen klokken 18.00.

Dersom du ikke ønsker mat, men ønsker deg en heidundrandes fest, åpner dørene klokken 21.00 for øvrige gjester, og da koster det 135 kroner å komme inn.

Les også: Sommerkonsert for en god sak

– Det er helt frivillig om du ønsker å kle deg ut eller ikke. Her komme du som du er, og er hjertelig velkommen til høstens store fest, avslutter Braaten.

Klikk play for å se video!

PS! Les mer om Oktoberfesten i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 5. oktober! Dersom du lurer på om dette blir gøy, sjekk denne videoen hvor du får en liten, musikalsk smakebit på hva Ompaorkesteret har å by på!

Powered by Labrador CMS