UTEN TEKNISK HJELP: – Jeg jobber på den gammeldagse måten, og skriver ned alle spørsmålene for hånd, sier Terje Aaseth, quiz-kongen på O`Learys.

Quiz-suksessen fortsetter

I hele vår har quizmaster Terje Aaseth underholdt med spørsmålene sine. Nå er han tilbake fra sommerferie og fortsetter suksessen med høst-quiz på O`Learys.

Publisert

Terje Aaseth har holdt på med quiz siden han først begynte å underholde tørste journalister og redaktører på puben Stopp Pressen i 2002. At tirsdags-quizen på O`Learys skulle bli så populær som den ble, det hadde han riktignok ikke sett for seg.

Les også: Laget fotballpub i hagen

– Det har gått over all forventning. Jeg føler meg på hjemmebane, men stilte med blanke ark, jeg ante ikke hvor mange som kom til å komme fra uke til uke. Så ble det veldig godt oppmøte. De siste tre ukene var det 70 mennesker her hver gang, sier Aaseth entusiastisk.

Turnering

Tirsdag 4. september er det igjen duket for almenn-quiz. denne gangen frister quiz-masteren med turnering og fine premier både til ukesvinnerne, og til de tre beste lagene i slutten av turneringen.

– Turneringen varer i syv uker, og jeg holder styr på stillingen. Det blir utrolig spennende. Jeg kan ikke røpe for mye, men jeg kan garantere at det blir topp, sier Aaseth.

Det er også mulig å være med på quizen uten å ta del i turneringen hver uke.

Sportsquiz

Aaseth gleder seg veldig til å ta i mot nye og gamle quiz-deltakere, og håper mange også tar turen innom på «før-premieren» av quizen, tirsdag 28. august. Da blir det riktignok en «one night only, med en ren sportsquiz.

– Da gjelder det å ta med seg de som kan litt om sport. Det er spesialfeltet mitt, og det kommer til ta helt av, det er jeg sikker på, sier Aaseth, som har vært aktiv i fotball og idrett ellers i 40 år.

Powered by Labrador CMS