GLEDER SEG: Kjetil Døviken (50) (t.h.) og Geir Sjøvold (49) eier og skal drive den nye stor-restauranten O›Learys på Kolbotn torg. De er i gang med å lete etter ansatte som skal jobbe i den nye restauranten i sørenden av senteret.

– Vi er godt i gang!

Byggingen av O´Learys-restauranten er i full gang på Kolbotn torg. I tillegg har Kolbotns nye ­­
stor-restaurant nå startet prosessen med å ansette folk.

Publisert

1. mai får Kolbotn en helt ny restaurant, når kjeden O´Learys åpner gigant-restauranten sin på Kolbotn Torg.

Det er ikke småtterier som skal bygges. Restauranten blir på 600 kvadratmeter med en stor uteservering med plass til 50 personer. Det skal bli flere titalls storskjermer.

PS! Saken fortsetter under bildet!

Byggingen er i gang

HER SKJER DET: Bak dette gitteret skal den nye restauranten ligge!

Bak gitteret i kjøpesenterets sørlige ende, er byggingen av restauranten nå i gang. Eier Kjetil Døviken forteller at de nå er i gang med bygningsarbeidene, og at de er i rute så langt.

– Ja, vi er i full gang, men vi venter på godkjennelse på det som er søknadspliktig, men er i gang med oppføringen av restauranten. Vi gleder oss fryktelig mye, forteller han.

Les også: 10 år med KAOS-suksess

Mange er også spente på det som skal serveres i restauranten, men der holder foreløpig eierne kortene tett til brystet.

Menyen vil bli satt når kjøkken personalet er på plass, sier Døvik hemmelighetsfull.

PS! Saken fortsetter under bildet!

LETT GJENKJENNELIG: Slik er interiøret i andre O´Learys-restauranter. Det er å vente at restauranten på Kolbotn også blir noe lignende.

Leter etter folk

Samtidig som byggingen foregår, er også de to i gang med å lete etter folk som skal arbeide i den nye restauranten.Personalet er viktig, og det er også viktig å finne de rette folkene som skal ta imot gjestene.

Både kjøkkensjef, bartendere, servitører og kjøkkenmedarbeidere skal ansettes, og de to driverne håper på mange lokale fjes på ansattlisten.

– Vi har fått en del søknader, og søker folk med hjerte for faget.

Vi har forløpig fått inn ca 20 søknader, og her er det også noen fra lokal samfunnet, men vi trenger flere, så har du lyst til å jobbe hos oss, er det bare å søke, sier han.

Gleder seg

De to innehavnerne gleder seg fryktelig til åpningsdagen.

– Vi gleder oss fryktelig mye til åpningen, og vi kan skrive under på at det blir hektisk aktivitet i månedene som kommer foran åpningen, sier de to engasjert.

Powered by Labrador CMS