LETTET: Vebjørn Aarflot sier de nye tiltakene var bedre enn fryktet.

Glade, tross alt

Den lokale restaurantbransjen fryktet en ny total nedstenging da regjeringen la frem nye tiltak. Resultatet ble bedre enn fryktet.

Publisert Sist oppdatert

– Det høres kanskje rart ut, men vi ble veldig glade da vi så tiltakene. Det er strenge tiltak, men vi får holde åpent. Da har vi en livlinje. Ingen av oss hadde lyst på juleferie nå, sier Vebjørn Aarflot på Tårnhuset.

Han sier de foreløpig er relativt optimistiske med tanke på innspurten av førjulstiden.

– Det blir utfordrende tider fremover, men dette er jo vi gode på. Hos oss skal folk føle seg trygge, og jeg oppfordrer alle som er friske til å bruke de serveringsstedene som er i Oppegård. Det har vært et tøft år for alle, så vi håper folk ikke avlyser alle sine planer, sier han håpefullt.

Bedriftene utsetter

Noen som derimot har begynt å utsette og kansellere er bedriftsmarkedet.

– Ja, det er noen bedrifter som har utsatt sine samlinger, eller i verste fall avlyst. Vi ser at noen velger å bruke julebordpotten på gavekort til sine ansatte, og det setter vi veldig pris på, fortsetter restaurantinnehaveren.

Har forståelse

Også hos O´Learys på Kolbotn Torg har de forståelse for grepene fra myndighetene.

TILPASSER: Hos O´Learys tilpasser de lokalene for å gi helt trygge restaurantopplevelser.

– Det er selvfølgelig veldig kjedelig at smittetallene går som de gjør, og vi hadde alle ønsket oss en annen utvikling. På O´Learys forstår vi, og respekterer, alle nødvendige tiltak som blir innført for å få situasjonen på rett kjøl.

I skrivende stund ble det arbeidet på spreng for å tilpasse lokalet for å leve opp til de nye retningslinjene.

– Vi jobber på for å sørge for at alle får en trygg og god opplevelse hos oss, og at vi oppfyller alle krav. Hvis vi alle følger råd og restriksjoner kommer vi oss raskere gjennom denne pandemien og at vi snart kan nyte fullsatte kamper og trivelig kvelder hos oss på O´Learys, sier Josefin Berglund hos sportsrestauranten på Kolbotn Torg.

Powered by Labrador CMS