COMEBACK: På nyåret er Terje Aaseth tilbake med tirsdagsquiz på O´Learys.

Tilbake på O´Learys

Tirsdag 11. januar er quizkongen tilbake der han hører hjemme, på O´Learys. Men før den tid skal Terje Aaseth innta Østen.

Publisert Sist oppdatert

Det var en meget fornøyd quizmaster vi møtte på O´Learys. Da kunne han endelig fortelle at det kun er små detaljer som gjenstår før alt er klart for en re-debut for de ultrapopulære quiz-ene på Kolbotn Torg.

Det siste drøye året har nemlig pandemien satt en stopper for Aaseths quiz-spillopperier på Kolbotns eneste sports-restaurant. I mellomtiden har han holdt hus På Kullebunden.

Nå er han endelig tilbake hvor det «startet».

– Nå er jeg både glad, stolt og fornøyd med at O´Learys vil ha meg tilbake igjen, for det er faktisk spesielt å være tilbake her igjen. Skal jeg være ærlig finnes det ikke bedre lokaler. Her er det rett og slett førsteklasses, sier Aaseth over en kopp kaffe.

Mer plass

Dessuten blir det også plass til alle som vil «quizzes».

– Her er det plass til enda flere, og det er enda godt, for da slipper jeg å avvise noen, fortsetter han.

NB: Saken fortsetter under bildet.

I SLAGET: Slik er det de fleste kjenner Terje Aaseth.

63-åringen lover quiz av god, gammel standard. For ringreven vet naturligvis hva folk vil ha.

– Jeg tror dette har blitt så populært nettopp fordi det ikke er for vanskelig. Det er for folk flest. Det er suksessoppskriften. Så må du få med at det blir på tirsdager igjen, ikke onsdager som vi har hatt på Kullebunden, påpeker han.

Lover lokale nøtter

Han tukler heller ikke med emnene han streifer innom i løpet av en kveld.

– Jeg har jo noen favorittemaer som hovedsteder, historie og sport. Folk blir vel ikke overrasket om jeg klemmer inn et OL-spørsmål eller to. Og selvsagt skal folk få bryne seg på noen lokale nøtter, gliser han.

Da vi spør hva som er drivkraften, kommer svaret uten betenkningstid.

– Jeg har holdt quiz i 19 år og ikke én eneste gang har folk ikke kost seg. Det gjør at driven fortsatt er på topp. Jeg elsker å glede folk og målet nå får være at det skal bli vanskelig å erstatte meg den gangen jeg legger penn og papir på hylla for godt, sier publikumsfavoritten.

Inntar Østen

TIL CHINA HOUSE: 1. desember holder Aaseth quiz på China House.

11. januar klokken 18.30 braker det altså løs på O´Learys, men før den tid skal Terje Aaseth gjøre én spesialkveld hos torgnaboen China House i Kolben.

Vil du ha god, gammeldags Aaseth-quiz før jul, er det onsdag 1. desember du må merke deg.

– Jeg har lovet China House en skikkelig quiz før jul og hele restauranten, med totalt 102 plasser, er reservert mellom klokken 17 - 20. Denne onsdagen er det derfor supert hvis mange legger middagen hit, og så begynner jeg quiz-en rundt klokken 19, frister Aaseth.

Etter mange år i det lokale quiz-gamet har Aaseth er stor nettverk med ivrige deltakere, som selvsagt blir kontaktet i god tid før denne kvelden. Finnes det noen der ute som ikke har vært på quiz med Aaseth tidligere, og som vil delta 1. desember bes de ta kontakt med Terje direkte på 911 64 528.

Powered by Labrador CMS