FRA FJORÅRET: Et øyeblikk fra fjorårets konsert i den samme låven på Greverud. I år blir det minst like idyllisk.

Skal svinge på låven

Søndag 10. juni i år avslutter Oppegård Janitsjar sesongen med en veldedig sommerkonsert på låven på Østre Greverud Gård.

Det er snart sommer, og det betyr sesongavslutning for Oppegård Janitsjar. I år som i fjor rydder de låven på Østre Greverud gård, og gjør klar for en skikkelig svingende sommerkveld!

Til et godt formål

– I fjor og da bestemte vi at billettinntektene skulle gå til Kreftforeningen. Bakgrunnen for dette var at vi mistet et av våre medlemmer til kreften det året. Da solgte vi billetter for 26 000 kroner som uavkortet gikk til kreftsaken, og i år skal pengene gå til Sykehusklovnene, sier Magne Braaten i Oppegård Janitsjar.

– Vi synes de gjør en fantastisk jobb for barn på sykehus.

Saken fortsetter under bildet. 

FRA FJORÅRET: Et øyeblikk fra fjorårets konsert i den samme låven på Greverud. I år blir det minst like idyllisk.

Swingmusikk

Det er Oppegård Golfklubb som stiller låven til disposisjon, og de får låne stoler fra skoler i nærheten. På grunn av sikkerhet blir det kun plass til 150 gjester, men dersom de får solgt alle billettene, vil de kunne overføre 30 000 kroner til Sykehusklovnene.

– Det blir en konsert med veldig publikumsvennlig musikk, og det skal svinge, sier Braaten.

Les også: Hopp, hopp for bestemor

Konserten er søndag 10. juni, og starter klokken 17 i låven på Østre Greverud Gård. Inngang koster 200 kroner, og alle pengene går til Sykehusklovnene. Støtt et godt formål, og få en flott opplevelse samtidig!

Powered by Labrador CMS