Rådhuskvartalet

FORESLÅR Å SELGE ALT: Rådmannen foreslår at parken selges i sin helhet, sammen med resten av rådhuskvartalet. Parken skal bevares som offentlig park rundt rådhusbygningen i henhold til sentrumsplanen.

Dette mener politikerne om salget av rådhuskvartalet

Oppegård Avis har spurt lokalpolitikerne om rådhuskvartalet bør selges, ikke selges eller selges delvis, og hvilke formål rådhuset og rådhusparken kan brukes til hvis de forblir i kommunal eie.

Publisert

Kommunen jobber nå med klargjøring for salg av hele rådhuskvartalet med rådhuset, rådhusparken og de øvrige bygningene (les mer i faktaboksen).

RARKEN I RÅDHUSKVARTALET: Rådhusparken er skravert i rødt på kartet.

Førstkommende mandag skal det fattes et vedtak i kommunestyret om hvem som skal eie og drifte den fremtidige byparken i rådhuskvartalet.

I kveld skal saken behandles i formannskapet. Møtet starter klokken 17:00 i formannskapssalen i rådhuset.

Har du spørsmål?

Husk at førstkommende mandag kan du stille spørsmål til kommunestyret som skal ha et møte klokken 19:00 i kommunestyresalen i rådhuset. Da skal det fattes det endelige vedtaket i saken om drifts- og eierformen for rådhusparken.

En halv time før kommunestyrets ordinære møter er det spørretid. Da kan innbyggerne stille spørsmål til kommunestyret, ordføreren eller medlemmer av kommunestyret.

Les også: Vil selge hele rådhuskvartalet

Powered by Labrador CMS