OPPEGÅRD: Oppegård-senteret ligger rett ved Oppegård stasjon.

Ingen ville kjøpe Oppegård-senteret

For nesten et år siden ble senteret annonsert for salg til 62,8 millioner kroner. Så gikk prisen ned til 39 millioner kroner. Nå vil ingen ha det. 

Publisert

Det er eiendomsselskapet, Mokollen S4 sin andel av Oppegård senteret som var til salgs. Ingen ville ha bruttoarealet på 2.202 kvadratmeter som innebærer næringsseksjoner i andre og tredje etasje, i tillegg til fire toppetasje-leiligheter. 

Den delen av bygget som Kiwi holder til i verken skal eller skulle selges.  

Potensiale for å bygge boliger

Næringsmegler, Roy Hugo Øren, i Metra Næringsmegling AS fremhevet ovenfor Østlandets Blad da senteret kom ut for salg at det i henhold til områdereguleringen er mulig å bygge om sentret til boliger, men at det krever detaljeregulering. Til tross for det har ikke Øren fått napp på salget. 

– Nå er Oppegård senter trukket fra markedet, opplyser Øren som forteller videre:

– Det var ikke stor nok interesse med det prisnivået og de forutsetninger som lå til grunn for prosjektet. Her var jo noen uavklarte punkter med tanke på detaljregulering hvis næringsseksjonene skulle konverteres til bolig. Saksbehandling tar tid, og en del ting måtte gjøres av kjøper. I disse tider er relativt rask avkastning viktig for kjøper, sier han til Østlandets Blad. 

Selger leilighetene enkeltvis

Nå fortsetter dagens eier å leie ut lokalene enn så lenge. De fire leilighetene på toppen er foreløpig uferdige, men skal nå ferdigstilles og vil selges enkeltvis av boligmegler opplyser ØB som skrev saken først, bak betalingsmur. 

Powered by Labrador CMS