KLARE FOR Å LAGE RAI-RAI OG LIV: Elisabeth Bøvold og Jesper Edvardsen håper på trekke fulle hus den 2. juni under sitt sommershow i syd.

De skal rocke Oppegård syd i sommer

Jesper Edvardsen og hans venner har tenkt å få Oppegård syd til å lette i sommer.

Publisert

Mens mange forbanner seg over snø, kulde is og vinter, er det andre som har begynt å tenke på sommeren, og ikke minst hvordan vi skal underholdes!

Lørdag den 2. juni 2018 er det klar for forestillingen«SOMMER i SYD» på Oppegård Stasjon ved Kiwi.Hele dagen blir fylt med idrett, barneaktiviteter og sommer show.​

Stjernelag

Bak showet står Elisabeth Bøvold, Anna Almquist, Jesper Edvardsen, Christian Lund, Johan Os Stave, Odd Inge Rand. De gleder seg stort til å dra i gang dette showet, og håper folket er klare for å bli rocket på dagen, som arrangeres på samme dag som Oppegårdmila.

Les også: Anita Skorgan er på vei til Oppegård

– Vi håper at folk vil løpe Oppegårdmila på dagen, og så ta turen til teltet vårt på kvelden. Således kan man her få en skikkelig helaften med alt fra mosjon til moro senere. Nå håper vi alle på å lage en festaften med god stemning, sier Jesper Edvardsen, komiker og arrangør.

HELE GJENGEN: Her ser du den glade gjengen som skal show for oss denne kvelden.

Mosjon og moro

Sammen med Oppegårdmila tidligere på dagen, ligger det altså an til en skikkelig helaften fra morgen til kveld.

Edvardsen er i gang med skrivingen til sommershowet, og kan røpe at det blir situasjoner som «folk flest» i Oppegård vil kunne kjenne seg igjen i. Han er selv innflytter, men har siden han kom til Oppegård, blitt utrolig glad i miljøet han nå skal skrive et helaftens show om.

Les også: Lokal serieskaper nominert til Gullruten

HER SKAL DET SKJE: Revyen skal avholdes her ved Oppegård stasjon og Oppegård lokalsenter. Nå ligger det snø her, men til sommeren blir det rai-rai!

– Jeg er jo en mann som er glad i nærmiljøet vårt, og det er mange ting å lage show ut av i Oppegård. Det blir stykker med situasjoner og personer som folk kan kjenne seg igjen i, et lite skråblikk på det fine samfunnet vi har her ute. Vi fikk gode tilbakemeldinger på dette sist vi arrangerte et show på grendehuset vårt, og skal fortsette med det, sier han.

Liv og røre

Showet vil foregå inne i telt på Oppegård stasjon, slik at det blir lett tilgjengelig for alle i kommunen.

Les også: Willy Østberg skal gi ut bok om gårdene i Oppegård

KLARE FOR Å LAGE RAI-RAI OG LIV: Elisabeth Bøvold og Jesper Edvardsen håper på trekke fulle hus den 2. juni under sitt sommershow i syd.

– Mange kulturarrangementer foregår på Kolbotn, men nå skal vi vise at vi kan å lage kultur her i syd også, så jeg håper folk fra hele kommunen vil komme. Billettene er lagt ut for salg på ticketmaster.no, og vi legger ut billetter med og uten mat. De uten koster 290 kroner, og med grillmeny koster det 590 kroner. Det blir god mat og drikke denne kvelden. I tillegg vil jeg også nevne våre fantastiske musikere, som er en flott, lokal gjeng som garantert vil sørge for trøkk og liv, avslutter Edvardsen.

PS! Les mer om saken i papirutgaven av Oppegård Avis, torsdag den 5. april!

 

Powered by Labrador CMS