MÅLGANG: Store og små løp det de maktet, og alle var enige om at det nok en gang var et prikkfritt arrangement fra Oppegård IL.

Knallsterk lokal innsats i Oppegårdmila

Rundt 300 trimmere deltok i årets utgave av Oppegårdmila. Alle raskest var Eivind fra Oppegård.

Publisert

Vi har sagt det før, og sier det igjen: Oppegårdmila handler ikke nødvendigvis om å være raskest. I hvert fall ikke for alle.

Men for noen er det stor prestisje i å slite seg gjennom Oppegård-skauen på raskest mulig vis. Eivind Bjørhei for eksempel. Den lokale løpemaskinen har åpenbart trent knallgodt i det siste, for tiden 37:02 var over to minutter raskere enn noen andre i 10 kilometeren!

På de neste plassene fulgte Harald Skarpeteig fra Bøler og Sebastian Kristoffer Endestad fra Bækkelaget.

I kvinneklassen ble det også en lokal seier. Mia Madeleine Wedvik Edvardsen knallet til med tiden 45:35 og var med det hele tre minutter raskere enn Sølvi Hoff fra Rustad og Lene Løchen-Jensen fra Oppegård.

Rask 5 kilometer

den halve distansen var det lokal tapetsering av pallen i herreklassen. Eskil Skarstein-Rød var raskest med tiden 17:44, mens Trym Gjedebo-Skarpteig fra Oppegård ble nummer to med tiden 18:40. På tredjeplass fulgte Birk Haugnes bare sekundet bak andreplassen.

Vilja Hegdal var i en egen klasse på kvinnens 5 kilometer. Med tiden 22:53 var hun halvannet minutt foran Mona Lillevik på andreplass og nesten fire minutter foran Erle Lundamo.

300 deltakere

Som sagt, det viktigste er å delta, og det var det rundt 300 som gjorde denne lørdags formiddagen. De fikk som vanlig løpe i flott Oppegård-vær og ha gleden av et prikkfritt arrangement.

Det er plass til flere ved neste års løpefest, så kanskje både du og jeg skal ta utfordringen og melde oss på da?

NB: Alle tider og deltakere finner du ved å følge denne linken. Her kan du sortere etter klasser, distanser og alder.

SPREKINGER: Sara Habberstad og Knut Oppegård var selvskrevne deltakere i årets Oppegårdmila. Begge travet seg inn på rundt timen.
Powered by Labrador CMS