KLINER TIL:
KLINER TIL:

Suksess for padel-gutta

SOFIEMYR: Den nye racket-sporten har tatt Oppegård med storm.

Publisert Sist oppdatert

Pure Padel har så vidt holdt åpent i et par uker, men daglig leder Richard Larsson har all grunn til å glise. Folk i Oppegård har nemlig fått full tenning på padel.

HELT SMASHING:
HELT SMASHING:

De gamle lokalene til Hurlumheihuset og Sprett har gått fra å sørge for lek og moro for barn, til lek og moro for folk i alle aldre. Den nye sporten padel har tatt Oppegård med storm.

– Vi kunne knapt nok fått en bedre start. Alle de fem banene er stort sett fullbooket hver eneste ettermiddag, i helgene er det en jevn strøm av folk og nå begynner jaggu folk å ville spille på formiddagene også, gliser Larsson.

Han og banesjef Snorre Erlandsen tar gladelig en liten pause fra internmatchen, for å slå av en padel-prat med Oppegård Avis.

– Helt ærlig så har det gått over alle forventninger. I helga solgte vi 110 timer og hverdagene blir stort sett fulle mellom 17 og 22, sier Larsson.

Padel for bedrifter

Størst salgspotensial er det nå på dagtid, og Pure Padel-gutta har planene klare.

– Til nå har det gått i ett med oppussing, klargjøring og håndtering av alle som har booket timer hos oss. Nå begynner vi å få kontroll på rutinene, vi ser at spillerne storkoser seg hos oss og det gir oss masse energi til å «gønne» på videre. Snart begynner å kontakte bedrifter i nærområder, som kan tilby padel som trening til ansatte på dagtid. Vi har også planer om å tilby billige timer til skoler eller ungdommer som har lyst å spille, sier Larsson.

Etter hvert blir det litt turneringer, bursdagsmuligheter og andre arrangementer, men det er ikke helt tiden for det nå. Larsson & co tar naturligvis smittevern på største alvor.

Hårete mål

Inntil det igjen er lov å måle krefter i konkurranseform, bruker han heller muligheten til å sende noen stikk til mulige konkurrenter. Han og padel-makker Martin Andresen, tidligere landslagsspiller i fotball, har nemlig satt seg hårete mål på banen.

– Folk må bare legge seg i hardtrening fremover, for Martin og jeg satser på å bli norgesmestere i padel innen to år. Det må du gjerne skrive, for det mener jeg, gliser Larsson.

Hansken er med andre ord kastet...

Teste padel?

Har du lyst å teste padel? Sjekk ut Pure Padel sine sider på Matchi, for å finne ledige timer.

FULL KONTROLL:
FULL KONTROLL: